01 Ιανουαρίου 2021

Πάτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα έγκυο για άσκοπη μετακίνηση που την έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι!


Πάτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε μητέρα εγκύου που την έπιασαν οι πόνοι!   15:59 μ,μ

 

Πήγαιναν στον γιατρό της...

Έγινε και αυτό και είναι πραγματικό όσο και απίστευτο και αν φαίνεται.

Γυναίκα έγκυος από την Πάτρα, την έπιασαν οι πόνοι. Καταλαβαίνετε τώρα.  Άγχος και στρες για να πάει γρήγορα η γυναίκα στον γιατρό της αφού είναι στις μέρες της.

Όμως στην εποχή του κορωνοϊού αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. Θα πρέπει να στείλει μήνυμα για να βγει έξω, να εξηγήσει τους λόγους με τον αντίστοιχο αριθμό, να μην ξεχάσει τη μάσκα της και όλα τα σχετικά που γνωρίζουμε σε αυτές τις μέρες της καραντίνας και του lockdown.

Πόσο μάλλον όταν τη στιγμή που την έπιασαν οι πόνοι ο σύζυγος της, δεν ήταν εκεί, καθώς εργαζόταν και δεν προλάβαινε να την πάει στο γιατρό της. Έσπευσε, όμως, σαν από... μηχανής θεός η μητέρα της. Διπλή διαδικασία για τα μηνύματα και όλα τα σχετικά. Θα πει κανείς, σιγά όλοι έξω είναι, στις γυναίκες αυτές θα κάνει έλεγχο η αστυνομία;

Μην το λέτε, μην το λέτε. Η κόρη έγκυος πρόλαβε και έστειλε τα μηνύματα της. Η μητέρα της, πάνω στο πανικό, στο άγχος και στο τρέξιμο θα το έστελνε μετά, κατεβαίνοντας στο αμάξι για να πάνε στο γιατρό.

Το ξέχασε. Ξεκίνησαν. Στον δρόμο να σου και τους σταματάει ένας αστυνομικός. Έλεγχος για κορωνοϊό και επί της ευκαιρίας για όλα τα υπόλοιπα. Δίπλωμα οδήγησης, άδεια αυτοκινήτου, ασφάλεια, ΚΤΕΟ και φυσικά μάσκα.

Όλα εντάξει στον έλεγχο που ήταν τυπικός, παρόλο που η γυναίκα εξηγούσε στο διάστημα αυτό ότι είναι έγκυος (φαινόταν άλλωστε ) και ότι πονάει. Το μήνυμα όμως της μητέρας που δεν στάλθηκε, δεν θα ξέφευγε από τον αστυνομικό.

Αποτέλεσμα; 300 ευρώ πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση. Και όταν μητέρα και κόρη προσπάθησαν να εξηγήσουν στον αστυνομικό, η απάντηση που έλαβαν ήταν αποστομωτική. «Πρέπει να τηρούμε τους νόμους κυρία μου, εμείς είμαστε από το πρωί στο πόδι…».

Τουλάχιστον η έγκυος γυναίκα έφτασε γρήγορα στο γιατρό αφού ο αστυνομικός ήταν σύντομος στο να της γράψει την κλήση, παρόλο που αγχώθηκε, όπως της είπε τουλάχιστον, για την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης. Κάτι είναι και αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 πηγή

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου