18 Ιανουαρίου 2021

Αλλοδαποί με ειδικό τηλεχειριστήριο μπλόκαραν το κλείδωμα των αυτοκινήτων και τα παραβίαζαν.


 

Πρωινές ώρες χθες (16-1-2021) συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε κεντρικό σημείο της πόλης 20χρονος αλλοδαπός μαζί με επίσης αλλοδαπό συνεργό του, διότι παραβίασαν όχημα πλησίον του σημείου σύλληψης και στην συνέχεια εξήλθαν προσπαθώντας να διαφύγουν πεζή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο (2) ηλεκτρονικοί πομποί (τηλεχειριστήρια) με τα οποία είχαν την δυνατότητα να μπλοκάρουν το κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχημάτων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου