05 Ιανουαρίου 2021

Καστοριά: Είμαστε στα μέσα του χειμώνα, και οι πολίτες δεν έχουν πάρει τα καυσοξυλα που δικαιούνται. Το δασαρχείο και ο βουλευτής έχουν την ευθύνη !!!

Τελευταία ενημέρωση 5/1/2021 4:45 μ.μ
 

 Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και ακόμη οι πολίτες των αγροτικών περιοχές όπου ζουν γέροντες και γενικά φτωχές οικογένειες δεν έχουν πάρει την ποσότητα, αυτή την κουτσουρεμένη από την Α.Δ και την κυβέρνηση. 

Ενώ έπρεπε να είχαν πάρει τα καυσόξυλα τους, τα οποία έχουν πληρωμένα στο ποσοστό που τους υποχρεώνει ο νόμος,  από τον Αύγουστο του 2020.

Ο  βουλευτής Καστοριάς έριξε το βάρος στο δασαρχείο της Καστοριάς. Θα συμφωνούσαμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν έλεγε ο κ. Ζ. Τζηκαλάγια  ο,τι,  την  ευθύνη του γεγονότος ο,τι οι πολίτες παγώνουν  χωρίς θέρμανση,  είναι στο μέγιστο βαθμό, στην κεντρική Αποκεντρωμένη  Διοίκηση  των δασαρχείων στα Γιάννενα... και προσωπικά στον κ. Βασ. Μιχελάκη Συντονιστή, τον οποίο διατηρεί η σημερινή κυβέρνηση ως " διατηρητέο κληροδότημα" από την κυβέρνηση  Α.Τσίπρα.


Το fyllokaiftero1.blogspot.com επικοινώνησε με το γραφείο του Συντονιστή κ. Βασ. Μιχελάκη, η γραμματέας του μας είπε βρίσκετε σε σύσκεψη αυτήν την στιγμή, και θα επικοινωνήσει με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ένα μήνα τώρα,.. δεν είχαμε καμιά επικοινωνία από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ιωαννίνων για την ενημέρωση των χιλιάδων  αναγνωστών μας.





 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου