20 Ιανουαρίου 2021

Ρυτιδοράφτης Εξαδάκτυλος: Να μην ανοίξουν τα σχολεία την επόμενη εβδομάδα – Έχουμε μπροστά μας δύσκολους μήνες

Ο πλαστικός κόφτης και ράφτης ρυτίδων είναι κατά του ανοίγματος των Γυμνασίων και Λυκείων στη χώρα την επόμενη εβδομάδα εμφανίστηκε να τοποθετείται ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

"Να μην ανοίξουν τα σχολεία" την επόμενη εβδομάδα είπε μη έχων εμπειρία ιατρικής πρακτικής και  ο οποίος έγινε  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είπε ακόμη το γελοιώδες  πως "καλό είναι να πάρουμε ανάσα".

Αναφερόμενος στο άνοιγμα της αγοράς, σημείωσε στον ΑΝΤ1 πως πρόκειται για λελογισμένο κίνδυνο, ενώ τόνισε πως οι επιστήμονες παρακολουθούν προσεκτικά τα επιδημιολογικά δεδομένα και είναι έτοιμοι να πάρουν αποφάσεις "προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση".

"Έχουμε μπροστά μας  δύσκολους μήνες" υπογράμμισε εκτελών εντολές ;;  , ενώ ανέφερε ως "ειδικός" εκ των "Αρστων"  πως βελτίωση της επιδημιολογικής υπάρχει αλλά αυτή έρχεται με "βασανιστικά αργούς ρυθμούς".

Με ρυθμό δημιουργίας ψυχοσωματικών ασθενειών για να ονομαστούν στη συνέχεια  κορωνο-κρούσματα και θάνατοι....εννοεί μέσα του.  

Τι δήλωσε για τα Εμβόλια
Σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών εκτίμησε πως "δεν εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο για να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό σχέδιο" και αναφέρθηκε στο θετικό παράδειγμα του Ισραήλ που είδε μείωση της διάδοσης μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Επικριτικός δε εμφανίστηκε για το ρυθμό με τον οποίο προχωρά ο εμβολιασμός των υγειονομικών στον ιδιωτικό τομέα. 

Σε ερώτημα του fyllokaiftero1.blogspot.com  προς ιατρικούς κύκλους και συγκεκριμένους γιατρούς : πως γίνεται να είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πλαστικός αισθητικός μασέρ μας απάντησαν όλοι <<Στην Ελλάδα όλα γίνονται>>

Οι ίδιοι ιατρικοί κύκλοι τον θεωρούν  επιστημονικό όνειδος και τον αποκαλούν ΡΥΤΙΔΟΡΑΦΤΗ 

Παρόμοιο χαρακτηρισμό έχουμε ακούσει για γιατρό της Καστοριάς "ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΤΗ "

 

 Προηγούμενο

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου