14 Ιανουαρίου 2021

ΗΠΑ: Επίθεση δημοσιογράφων σε όσους στηρίζουν Ν.Τραμπ - Κατηγόρησαν μέχρι και ανάπηρο Βετεράνο για αντιπατριωτισμό

ΗΠΑ: Επίθεση δημοσιογράφων σε όσους στηρίζουν Ν.Τραμπ - Κατηγόρησαν μέχρι και ανάπηρο Βετεράνο για αντιπατριωτισμό

Μερίδα δημοσιογράφων των συστημικών μέσων εκτοξεύουν πλέον επιθέσεις σε όποιον απλά δίνει μία άλλη οπτική ή στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. 

Δημοσιογράφος του CNN αμφισβητεί τον πατριωτισμό του Brian Mast, Βετεράνος του στρατού που έχει μείνει ανάπηρος και στα δύο πόδια, επειδή στήριξε τον Τραμπ. 

Ο Jake Tapper του CNN δέχθηκε έντονη αντίδραση γιατί αμφισβητήσε τη δέσμευση του Mast στη δημοκρατία, αφού ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο πορφυρής καρδιάς δέχθηκε κριτική για την άλωση του Καπιτωλίου. 

«Ο πρόεδρος σου είπε να πας, σου είπε να πας βίαια; Ή σου είπε να πας εκεί και να φωνάξεις με τους άλλους ανθρώπους;», είπε ο Mast στο Fox News.

 

Ο Βετεράνος, γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, δέχθηκε επίθεση από τον δημοσιογράφο στο CNN διότι βρέθηκε στο Καπιτώλιο για να διαμαρτυρηθεί για τη νοθεία που έλαβε χώρα στις αμερικανικές εκλογές. Ο δημοσιογράφος αμφισβήτησε την δέσμευση του στη δημοκρατία και την αγάπη του στην Αμερική. 

Ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο πορφυρής καρδιάς τόνισε πως «δέσμευσή μου για τη δημοκρατία και για τη χώρα μου είναι ακλόνητη, λατρεύω αυτό το μέρος τόσο που κυριολεκτικά σπάει η καρδιά μου». 

Ενώ υποστήριξε πως η χώρα πρέπει να διορθώσει τις πληγές της μέσα από διάλογο και όχι μέσα από επίθεση. 

Η επίθεση του δημοσιογράφου ξεκίνησε αφότου απέτυχε το σχέδιο των Δημοκρατικών να παραπέμψουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, εκεί που μόλις 10 Ρεπουμπλικάνοι αποστάτησαν. 

Ο Τάπερ έκανε επίθεση στον πρόεδρο Τραμπ και κατηγόρησε του Ρεπουμπλικανούς που δεν στήριξαν το κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας πως ανήκουν σε «συνωμοσιολογικές» ομάδες. 

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη επίθεση στον Mast, ο οποίος έχασε και τα δύο πόδια του το 2010 στο Αφγανιστάν, τον οποίο τον κατηγόρησε για την δέσμευση του στην πατρίδα. 

Μάλλον για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τ' ότι έχασε δύο πόδια για τις ΗΠΑ δεν είναι αρκετό... 

 


Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου