16 Ιανουαρίου 2021

Κ.Μητσοτάκης: Διάψευσε τον εαυτό του για την βόρεια Ελλάδα... σε μία μόλις εβδομάδα (βίντεο)


Κ.Μητσοτάκης: Διάψευσε τον εαυτό του για την βόρεια Ελλάδα... σε μία μόλις εβδομάδα (βίντεο)

Μέσα σε μόλις μία (!) εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, διέψευσε... τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς άλλα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του όταν ερωτήθηκε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την βόρεια Ελλάδα και άλλα είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «η αλήθεια είναι πολύ συγκεκριμένη για το τι έγινε στην Θεσσαλονίκη. Και θα το πω, δεν έχω δυσκολία.

Υπήρχαν όντως κάποιοι λοιμωξιολόγοι και κάποιοι τοπικοί παράγοντες, όχι τα στελέχη της αντιπολίτευσης, οι οποίοι πράγματι ζητούσαν να κλείσει η Θεσσαλονίκη νωρίτερα. Η εισήγηση της επιτροπής όμως δεν ήταν αυτή!».

Ωστόσο, στις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Alpha, είχε σημειώσει: «Νομίζω ότι αυτό το ερώτημα είναι εύλογο, κ. Σρόιτερ. Έχω πει ότι εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα. Αλλά, ξέρετε, τότε δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό».

Remaining Time -53:51

 Pronews.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου