12 Ιανουαρίου 2021

Μετέτρεψαν σε εμβολιαστικό κέντρο το Νοσοκομείο Καστοριας : Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Αποδυναμώνονται από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες

ΠΟΕΔΗΝ : Μετατρέπουν σε εμβολιαστικά κέντρα τα νοσοκομεία
Αποδυναμώνονται από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες

Αλλαγές στον τρόπο εμβολιασμού της χώρας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει πως τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε εμβολιαστικά κέντρα για το γενικό πληθυσμό.

«Τα εμβολιαστικά κέντρα για το εμβόλιο του κοροναϊού στα νοσοκομεία σχεδιάστηκαν να λειτουργήσουν λίγες ημέρες για τον εμβολιασμό μόνο του υγειονομικού προσωπικού» αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, ενώ γνωστοποιεί πως για τη λειτουργία τους έχει διατεθεί προσωπικό πάνω από 20 άτομα στο κάθε νοσοκομείο αποδυναμώνοντας από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες των νοσοκομείων.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα ήδη από χτες το βράδυ ηλικιωμένοι δέχονται μηνύματα ώστε να εμβολιαστούν σε νοσοκομεία και όχι κέντρα Υγείας.

«Τα νοσοκομεία δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε για το προσωπικό, ούτε για την διεύρυνση του ωραρίου», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος κάνοντας λόγο για κρυφό σχεδιασμό με κίνδυνο μάλιστα την διασπορά του ιού μέσα από τα νοσοκομεία.

 Ένα από αυτά τα νοσοκομεία στα οποία αναφέρεται η  ΠΟΕΔΗΝ είναι και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Καθώς και το μοναδικό Κέντρο υγείας του Άργους Ορεστικού.

Περιμένουμε από τον διοικητή τους  τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο να μας δώσει την άποψη του...στην καταγγελία όχι μόνο της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και των αναγνωστών μας.

 

 

 

 Με πληροφορία από το:

 in.gr

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου