24 Ιανουαρίου 2021

ΒIΝΤΕΟ: Πολυδεύκης Παπαδόπουλος της ΕΡΤ: Εδω μέσα στο ραδιομέγαρο ολοι καπνίζουν !! Ο "αντικαπνιστής" Μητσοτάκης με τα πρόστιμα κύριε ;; μόνο για τον απλό πολίτη κύριε;;


της. Εθελ. Δημ. Ομάδας

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Φλώρινας να δίδει το καλό παράδειγμα  στους νέους μας μοστράροντας στο προφίλ της το κάπνισμα, η φωτογραφία αυτή ανταγωνίζεται επάξια παραγωγούς και ειδικούς διαφήμισης του τσιγάρου.

Διαφημίσεις οι οποίες απαγορεύονται σήμερα, από κάθε μέσω προβολής. 

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος  να ασχολείται και να  καλύπτει θέματα της Καστοριάς, αυτό είναι ένα δημοσιογραφικό δικό μας ερώτημα, το οποίο όταν της το θέσαμε ως δημοσιογραφικό ερώτημα προς την συνάδελφο  διέγραψε τον αρχισυντάκτη του fyllokaiftero1. ως φίλο της στο προφίλ της στο facebook.

Δείτε το βίντεο προς το τέλος ο συνεργάτης Πολυδεύκης Παπαδόπουλος της ΕΡΤ του "Πρώτου Προγράμματος" του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ λέει : Εδώ μέσα στο ραδιομέγαρο ολοι καπνίζουν.

Ο Πρωθυπουργός και η σημερινή κυβέρνηση κυνηγούσε ανελέητα για το κάπνισμα τους επιχειρηματίες και τους έβαζε πρόστιμα και τους οδηγούσε σε λουκέτο λίγο πριν το λουκέτο της βρωμερής  απάτης της πανδημίας....αντί της επιδημίας τύπου γρίπης.

.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com

 





Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου