03 Ιανουαρίου 2021

(VIDEO) Ο Χαρδαλιάς χρησιμοποιεί παιδιά για διαφήμιση εμβολίου, και αυτο είναι ποινικό αδίκημα ...Δεν υπάρχει δικαιοσύνη; μάλλον όχι !!!


Χαρδαλιάς στα παιδιά μας: Είμαι Κυνηγός Κορωνοιού…Εμβόλιο Πρώτα ο Παππούς μετά η Γιαγιά και οι γονείς (VIDEO)

Εισβάλουν στις ΨΥΧΕΣ των παιδιών μας.. Δειτε ποσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ είναι (VIDEO)


Τωρα προσπάθησαν να εισχωρήσουν στις ΨΥΧΕΣ των παιδιών να τα πείσουν και μάλιστα τους έδειξε την ΣΕΙΡΑ εμβολιασμού της Οικογενειας των…Τους πέταγε ψέματα οτι δεν πρέπει να φοβούνται και απο τη Πληρωμένη Τηλεόραση πετάνε ΤΟΝΝΟΥΣ λάσπης  ΤΡΟΜΟΥ και ΦΟΒΟΥ!! Ειναι Αδίστακτοι και στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΣτα παιδιά του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος» εδωσε συνέντευξη ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος τους είπε οτι ειναι ΚΥΝΗΓΟΣ του Κορωνοιού.

Κυνηγά τον Κορωνοιό ακόμη και στον Υπνο του στα Χωριά στις πόλεις και στα λαγκάδια!!!

Το πιο “πρόστιχο” ηταν που τους εκανε ΜΑΘΗΜΑΤΑ αποδοχής και κατεύθυνσης ..Τους ειπε οτι ΠΡΩΤΑ θα εμβολιάσουν τον ΠΑΠΠΟΥ τους την ΓΙΑΓΙΑ τους στη συνέχεια τους ΓΟΝΕΙΣ τους και τέλος τα ιδια τα ΠΑΙΔΙΑ για να αποκτήσουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ και μετα θα βγουν να παίξουν χωρίς Μάσκες!!!! Το μήνυμα ηταν για ολα τα παιδιά της Χώρας μεσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού.

Η Ατζέντα τους ομως δεν εχει παιχνίδια χωρις μάσκες αποστάσεις και μετρα..Ηδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης το προανήγγειλε..Ακομη και μετα το εμβόλιο η μάσκα και τα μετρα δεν φεύγουν..Ολοι ξέρουν οτι η ΑΝΤΕΝΤΑ τους δεν θα εχει ΤΕΛΟΣ σε μέτρα και μάσκες γιατι πλέον οσοι εμβολιαστούν θα έχουν γίνει δούλοι και ελεγχόμενα ανθρωποειδή ζόμπι…Η Παγκόσμια Πολιτική & Υγειονομική Χούντα θα ειναι ατέρμονη σε ιους!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου