28 Οκτωβρίου 2021

Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ- Ζ.Τζηκαλάγιας « Χρόνια Πολλά Ελλάδα, πάντοτε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία »Ζούμε στην χειρότερη σκλαβιά κ. Ζ.Τζηκαλάγια

 

 

 Συμπλήρωση κειμένου 28-10-2021 7:54 μ.μ

Τζηκαλάγιας « Χρόνια Πολλά Ελλάδα, πάντοτε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία » 

Ζούμε στην χειρότερη σκλαβιά κ. Ζ.Τζηκαλάγια. Στην σκλαβιά των υγειονομικών υπηρετών των φαρμακοβιομηχανιών των οποίων είσαι εκπρόσωπος, συμπεριλαμβανομένης της "χουντικής"  κυβέρνησης της ΝΔ του πρωθυπουργού  όπως τον αποκαλεί ο λαός <<πωλητή εμβολίων>> τα οποία στην πραγματικότητα είναι ενέσεις καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, σύμφωνα με ανεξάρτητους επιστήμονες.

Γνωρίζουν οι πάντες ο,τι η κυβέρνηση αυτή της Ν.Δ θεωρείται διεθνώς η πλέον αυταρχική κυβέρνηση στον κόσμο ίσως η τρίτη αυταρχικότερη στον κόσμο. Και η αυταρχικότερη στην Ε.Ε.

Ποιά χρόνια πολλά χρόνια ; τα 13 χρόνια του αργού θανάτου των μνημονίων του ναι στα όλα ; τα οποία ψήφισες παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που έδινες στους πολίτες του νομού Καστοριάς.

Η  μήπως τα δυο χρόνια της καραντίνας που έζησε και ζει η Καστοριά κάτω από το καθεστώς τρόμου απειλών από την κυβέρνηση και το κόμμα του οποίου είσαι βουλευτής.;

 

Πηγή φωτογραφίας: oladeka.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου