30 Νοεμβρίου 2021

Της Κωνσταντίνας Μάρκου : Πρόστιμο100 ευρώ στους γονείς μας - γελάνε και οι πέτρες πλέον με την ξεφτίλα αυτού του καραγκιόζη που παριστάνει τον πρωθυπουργó.

 


koulis-vampire-apo-kalamida-humor

γράφει η Κωνσταντίνα Μάρκου

Πρόστιμο100 ευρώ στους γονείς και τους παππούδες μας που δεν πήραν το μπόλι του θανάτου. 

Γελάνε και οι πέτρες πλέον με την ξεφτίλα αυτού του καραγκιόζη που παριστάνει τον πρωθυπουργó. 
 
Αυτή η ανακοίνωση περί προστίμου έγινε για να τρομοκρατήσει τους άνω των 60 και να τους δώσει περιθώριο 1,5 μήνα ώστε να εμβολιαστούν οικιοθελώς. Μην πέσετε στην παγίδα. Δεν ισχύει καμία υποχρεωτικότητα και ούτε θα ισχύσει. Καμία ιατρική πράξη δεν μπορεί να επιβληθεί χωρίς τη συναίνεση σας. 
 
Η χειραγώγηση έγινε πολύ έξυπνα με τη μέθοδο της έμμεσης απειλής και έχει σκοπό να πιάσει στη φάκα της όσους περισσότερους χάψουν αυτό το παραμύθι. Σου λέει: "ας τους απειλήσω να φοβηθούν, ας τους δώσω και 1,5 μήνα περιθώριο και όσοι περισσότεροι τσιμπήσουν". Επίσης, το περιθώριο του 1,5 μήνα είναι για να δει τις αντιδράσεις του κόσμου.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Μην πέσετε στην παγίδα, δεν ισχύει και ούτε θα ισχύσει. Βρίσκονται σε πανικό επειδή καταρρέουν. Γράψτε τους κανονικά και αφήστε τους να τρώγονται με τα ρούχα τους και παρακολουθήστε την οριστική πτώση τους.
_GAME OVER_
 

Κωνσταντίνα Μάρκου Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1,

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου