14 Νοεμβρίου 2021

Ακρίβεια παντού σε όλα, ο πληθωρισμός εφθασε στο 3.4 πανάκριβη η ενέργεια θέρμανσης

 14-11-2021 1:21μμ

 

Συντάκτης Μανώλης Μάνος

Ο πληθωρισμός εφθασε στο 3.4 πανάκριβη η ενέργεια θέρμανσης


Πρωτοφανής ακρίβεια στις τιμές των προιόντων διατροφής και όχι μόνο,οι πολίτες ζούνε με ελάχιστα τρόφιμα ρύζι και μακαρόνια, τα "πράγματα" είναι χειρότερα από την περασμένη 12ετία των μνημονίων.

Ο πληθωρισμός έφθασε στο 3,4 πανάκριβη και η θέρμανση με όλους τους τρόπους εξαιρείται η θέρμανση με καυσόξυλα, τα οποία όμως δεν υπάρχουν σε ικανές ποσότητες με ευθύνη των δασαρχείων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας και βέβαια του βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς

 Στο θέμα με τα καυσόξυλα, θα επανέλθουμε με σχετικό ρεπορτάζ.

 Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα καλές προσφορές σε καταστήματα τα οποία έστω με τη μέθοδο "κράχτης" είχαν κάποια προιόντα σε προσφορά.

Στην Καστοριά της απόλυτης φτώχειας μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι ευημερούν όπως πάντα.Πολίτες στην Καστοριά ζούνε με 100 ευρώ τον μήνα. Στην καλύτερη περ'ιπτωση με 400 ευρώ πλην ελαχίστων  πλουσίων.

Σε όλη την επικράτεια συμβαίνει το ίδιο πείνα φτώχεια πείνα , και να μην παραλείψουμε να πούμε επίσης ο,τι και οι λάθρο μετανάστες εισβολείς  ζούνε καλύτερα από τους Έλληνες με 400 ευρώ τον μήνα κατά άτομο συν τα άλλα πρόσθετα οφέλη τα οποία  δεν απολαμβάνουν οι γηγενείς Έλληνες με το εξεφτιλιστικό βοήθημα  Κ.Ε.Α το οποίο παίρνουν όπως οι Ρομά ενώ παράλληλα ασκούν παράνομη εμπορία ανεξέλεγκτα ..


Αυτό είναι το βοήθημα Τ.Ε.Β.Α που πήραν οι εκατοντάδες άποροι του νομού Καστοριάς, και οι κυβερνητικοί  βουλευτές,  όλων των επιπέδων  πολιτικάντηδες δεν αισχύνονται.

 

Φωτογραφία:FTEROGRAFOS fyllokaiftero 1.blogspot.com

 
 
 
Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου