20 Νοεμβρίου 2021

«Ξέρουμε ποιοι είναι» - «Ειδικός» προτείνει η κυβέρνηση να βρει τους ανεμβολίαστους προσωπικά μέσω των ΑΜΚΑ τους

«Ξέρουμε ποιοι είναι» - «Ειδικός» προτείνει η κυβέρνηση να βρει τους ανεμβολίαστους προσωπικά μέσω των ΑΜΚΑ τους

Ξεφεύγουν επικίνδυνα οι «ειδικοί» και κανένας εισαγγελέας δεν φαίνεται να συγκινείται - Τεράστιο το φακέλωμα των ανεμβολίαστων

Σχόλιο Αναλύση: Ποιοί "ειδικοί" ; τον κάθε ξεπεσμένο και ξεχασμένο η χουντική κυβέρνηση τον ανακήρυξε "ειδικό" μόνο από το ύφος τους αντιλαμβάνεται κανείς το ποιόν του.
 
 "Άπρο μουστάκι μαύρο μαλλί" Και ο άλλος με το κέρατο μαλλί;

 Και εκείνος το αποδέχτηκε με το αζημίωτο δαπάνη του Ελληνικού λαού τα πήρε όπως λέει ο λαός μας σε μορφή ερευνών και μελετών (!) κάποιες 200 με 700.000 ευρώ. 
 
Μανώλης Μάνου

Ξεφεύγουν μέρα με την ημέρα οι «ειδικοί» που προτείνουν τα πιο τρομακτικά πράγματος σπρώχνοντας την χώρα στην κατεύθυνση του ολοκληρωτισμού.

Σε αυτή την κατεύθυνση και ο  καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, ο οποίος στη συζήτηση για τον εμβολιασμό των μεγαλύτερων ηλικιών ενέταξε την πρόταση του «ψαρέματός» τους μέσω ΑΜΚΑ.

Συγκεκριμένα είπε: «Μέσω του ΗΔΙΚΑ ξέρουμε τα ΑΜΚΑ αυτών των ανθρώπων, μπορούμε να τους αποταθούμε προσωπικά, χωρίς να θίξουμε τα προσωπικά δεδομένα, να τα προσέξουμε όλα αυτά (σ.σ. εδώ γελάμε!!!), δηλαδή ο γιατρός να πάει να τους βρει κατοίκον να κανονίσει ένα ραντεβού και να πάει να συζητήσει διεξοδικά για τους λόγους που δεν εμβολιάζονται. Η προσωπική σχέση με τον γιατρό είναι αυτή που θα διευκολύνει».

Από ότι φαίνεται  η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι ανύπαρκτη ενώ και η δικαιοσύνη δεν φαίνεται να συγκινείται από όσα ακούγονται καθημερινά από τα κανάλια.


 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου