17 Νοεμβρίου 2021

Όλα τα ΜΜΕ (καστοριάς) γύρω του (με το αζημίωτο;;;) να αποτυπώσουν το χειροφίλημα του νέου μας Δεσπότη (θα τον μάθει και αυτός σύντομα τι εστί), μην χαθεί κανένα πλάνο.


Δημοσιογραφική επισήμανση δεν ήταν όλα τα ΜΜΕ της Καστοριάς όπως δεν ήταν και το fyllokaiftero1.blogspot.com  Iσως μόνο αυτά τα οποία θεωρούν ασήμαντα πράγματα σημαντικές ειδήσεις,  σήμερα. 

Το παρακάτω κείμενο είναι μαζί με την φωτογραφία  δημοσιευμένο στο facebook 

Το δικό μας σχόλιο θα μπορούσε να είναι επειδή το συνηθίζει ο Δήμαρχος Καστοριάς το χειροφίλημα προς τους ρασοφόρους:Ο Παπαδοχειροφιλήμων Ιωάννης " έπιασε δουλειά " !!!

Ο τζάμπα μάγκας Δήμαρχος I Love Kastoria.

Όλα τα ΜΜΕ γύρω του (με το αζημίωτο;;;) να αποτυπώσουν το χειροφίλημα του νέου μας Δεσπότη (θα τον μάθει και αυτός σύντομα τι εστί), μην χαθεί κανένα πλάνο. Να πειστεί το πόπολο της Καστοριάς ότι οι τύχες του είναι σε καλά χέρια χριστιανικά, στιβαρά, "βυζαντινά".
 
Ο ευλαβής ηγέτης που "τιμά" την ορθόδοξη χριστιανική πίστη με τις φωτογραφικές μηχανές και τα μμε γύρω του (με το αζημίωτο;;;) αλλά εδώ και 2 εβδομάδες "δεν γουστάρει" να απαντήσει στην ανοικτή επιστολή των γονέων και μαθητών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς που επί δικής του θητείας παραμένει κλειστή. 

Εδώ η επιστολή των γονέων και μουσικών: https://cutt.ly/UTloLRz
Ούτε οι συνεργάτες του στο Νομικό Πρόσωπο, ο κ. Νίκος Αλεξανδρίδης (πρόεδρος) και ο κ. Σάκης Ρήμος (Αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Τουρισμού) και λοιποί "γουστάρουν" και για αυτό δεν έχουν απαντήσει.

Προφανώς δεν είναι κάτι σημαντικό γονείς και μαθητές να λάβουν μια απάντηση σε μια δημόσια ανοικτή επιστολή που έθεσαν. Δεν είναι σημαντικό ο Δήμαρχος να δώσει καμία απάντηση σε αυτούς που έταξε προεκλογικά τον Απρίλιο του 2019 ότι οραματίζεται να τους κάνεις φιλαρμονική Κέρκυρας αλλά τελικά ούτε την απρόσκοπτη λειτουργία της, όπως την παρέλαβε έτοιμη, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει οδηγώντας το έργο της σε διάλυση.

Ὅμως μές σ' ὅλη του τήν ταραχή καί τό κακό,
ἐπίμονα κ' ἡ ποιητική ἰδέα πάει κ' ἔρχεται —
τό πιθανότερο εἶναι, βέβαια, ὑπεροψίαν καί μέθην·
ὑπεροψίαν καί μέθην θά εἶχεν ὁ Δαρεῖος.

(Απόσπασμα από το ποίημα ο Δαρείος του Κ. Καβάφη")
(ΥΓ Οι δημοτικές εκλογές έρχονται και το όνειρο τελειώνει...)

 Ioannis-Konstantinos Tsakiridis

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου