23 Νοεμβρίου 2021

Ετοιμάζουν νέο ολικό lockdown παρά την δήλωση του πρωθυπουργού που το απέκλεισε πριν πέντε ημέρες

 


 Του Μανώλη Μάνου

 

 Πριν πέντε  μόλις ημέρες θα θυμάστε ασφαλώς,  ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης είπε κατηγορηματικά  << Άλλο lockdown δεν θα ξαναγίνει στην Ελλάδα κτλ >>

Ετοιμάζουν νέο lockdown  για τα Χριστούγεννα και το βάρος θα το ρίξει  για μια ακόμη φορά στους πολίτες, θα πει σε άλλο  ένα πιθανότατα διάγγελμα του με απλά λόγια το εξής  ο πρωθυπουργός  Κ. Μητσοτάκης : Εμείς δεν θέλαμε να επιβάλλουμε  άλλο lockdown αλλά η αύξηση των κρουσμάτων ...φταίτε εσείς που δεν κάνετε  το τρίτο εμβόλιο, και οι ανεμβολίαστοι. 

 Ο Κ. Μητσοτάκης περιμένει την απόφαση της Γερμανίδας καγκελάριου της Μέρκελ. Μετά την εφαρμογή του lockdown στην Γερμανία 

Ήδη ο "ειδικός" προετοιμάζει το έδαφος : «Δεν αποκλείεται το ολικό lockdown»

«Δεν μπορεί να αποκλείσουμε το γεγονός να δούμε έξαρση και μετά τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Δημήτρης Παρασκευής, αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, σχολιάζοντας τη σημαντική επιβάρυνση των επιδημιολογικών δεικτών τις τελευταίες ημέρες.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown, ο καθηγητής τόνισε: «θα είναι το ύστατο μετρό».

«Θα έχει περιορισμένη αποτελεσματικότητα λόγω της μεγάλης κόπωσης του πληθυσμού. Αν όμως η κατάσταση χειροτερέψει πάρα πολύ, ενδεχομένως να συζητηθεί και ένα μέτρο αυτού του είδους», συμπλήρωσε ο κ.Παρασκευής.

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 



Χορηγοί 









 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου