21 Νοεμβρίου 2021

O Δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich καταθέτει σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Πολωνίας



Πρώτη καταχώρηση: Δεύτερα 22 Νοεμβρίου 2021, 07:10 πμ
 
O Δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich καταθέτει σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Πολωνίας

 

«Ο ιός είναι υπαρκτός αλλά όχι πιο επικίνδυνος από τη συνήθη γρίπη (συμφωνεί κι ο Π.Ο.Υ). Τα τεστ PCR αναξιόπιστα. Η πανδημία είναι των test PCR και όχι μια πραγματική πανδημία. Ποιοί βρίσκονται πίσω της.

 

17 Νοεμβρίου 2021

 

Οι δικηγόροι Viviane Ficher και Dr. Reiner Fuellmich της Επιτροπής Corona είναι στην Βαρσοβία ύστερα από πρόσκληση Πολωνών Βουλευτών, για ενημερώσουν την επίσημη Κοινοβουλευτική Επιτροπή έρευνας για την covid-19 που άρχισε τις εργασίες της σήμερα.

 

Dr. Reiner Füllmich: «Εργάστηκα επί 20 χρόνια με τις ομάδες των δικηγόρων μας για να υπερασπιστούμε τους καταναλωτές εναντίον μεγάλων και μεσαίων. Υπερασπιστήκαμε επίσης τους πελάτες μας εναντίον πολυεθνικών όπως η Volkswagen ή η Deutsche Bank. Για αυτό έχουμε έντονη την αίσθηση ότι είναι τα ίδια άτομα τα οποία αντιμετωπίζουμε και εδώ, που βρίσκονται πίσω από αυτή την παγκόσμια πανδημία. Γι αυτό εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο σχηματίσαμε με τη συνάδελφό μου Viviane Ficher την Επιτροπή Corona στην κατέθεσαν 150 επιστήμονες από όλον τον κόσμο.

 

Τα ερωτήματα που τέθηκαν και διερευνήθηκαν είναι τα εξής:

1. Ποια είναι η πραγματική επικινδυνότητα τού του ιού.

2. Ποια είναι η αξιοπιστία των τεστ PCR

3. Πόσες βλάβες προκάλεσαν τα μέτρα για την covid19 στην οικονομία και στην υγεία

 

Και οι απαντήσεις μας εν συντομία είναι:

 

1. O ιός είναι υπαρκτός, αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνος από ότι μια συνηθισμένη γρίπη (ακόμη κι ο Π.Ο.Υ συμφωνεί σε αυτό).

2. Τα τεστ PCR δεν μπορούν να πουν τίποτα για την μόλυνση. Πρόκειται για ένα ψέμα και όλοι όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες. Τελικά τα τεστ PCR ήταν και είναι η μόνη βάση στην οποία στηρίχθηκε αυτή η «πανδημία», που δεν είναι μια πανδημία αλλά μια «πανδημία των test PCR».

 

 

και μικρές ειδήσεις για εμβόλια ..

Μετά το Δεκέμβριο 2020, κατέρρευσαν ξαφνικά 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές και 108 πέθαναν. (Πηγή: La revue scientifique)

Σημειώθηκαν πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι γιατρών, μεταξύ των οποίων και οι:

Dr. Kevin Walsh, Virginia – Dr. Justin Nasser, Queensland (Australia) – Dr. Stephanie Bosch, Oregon – Dr. Craig Shannon, New York – Dr. Elliott Gagnon, Alaska – Dr. Daniel McBride, Massachusetts – Dr. Janak Patel, Ohio – και πολλοί άλλοι.

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί 









 

   

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου