24 Νοεμβρίου 2021

O Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς και ρεπόρτερ και σχεδιαστής ρεπορτάζ.... να τα παιρνουν τα ενημερωτικά σάιτ, και οι δημοσιογράφοι και να μην κουράζονται!!

24-11-2021 11:02μμ


 

 

O Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρης Χάτσιος  και ρεπόρτερ, και σχεδιαστής ρεπορτάζ.... να τα παίρνουν τα ενημερωτικά σάϊτ και οι άλλοι δημοσιογράφοι, και να μην κουράζονται!! και όπερ εγένετο το πήρε συνάδελφο ενημερωτικό σάϊτ και το αναδημοσίευσε με το ίδιο κείμενο πού έγραψε  στην σελίδα του ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος κάνει και την εργασία του δημοσιογράφου, αντί  να καλέσει τους δημοσιογράφους στο νοσοκομείο Καστοριάς και να του θέσουν ερωτήματα που θα έθεταν οι πολίτες σχετικά με τον οικίσκο στον οποίο αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του άντε καλή σταδιοδρομία καλώς ήρθες διοικητή  και στην δημοσιογραφία!!.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ 

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την εγκατάσταση του οικίσκου νοσηλείας., παρά την αυξημένη κίνηση στο νοσοκομείο λόγω της έξαρσης της πανδημίας και του τετραπλασιασμού των εμβολιασμών αλλά και της επιδείνωσης του καιρού.
Συνεχίζουμε δυνατά, με σχεδιασμό, συνέπεια και εργατικότητα.
 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου