03 Δεκεμβρίου 2021

Συνδικαλιστής αστυνομικός:Οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ΕΙΝΑΙ 10.000 ΤΟ 30%

 

Αστυνομία: Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων από σήμερα
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνδικαλιστής αστυνομικός:Οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ΕΊΝΑΙ 10.000 ΤΟ 30% 

 "Είναι ιδιαίτερα υψηλός", ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων αστυνομικών αναφέρει ο συνδικαλιστικός τους εκπροσώπος, Χρήστος Τσίτσικας.

 Στο 30% του συνολικού αριθμού των αστυνομικών  φτάνουν οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοί του, σύμφωνα με δήλωση του συνδικαλιστικού τους εκπροσώπου, Χρήστου Τσίτσικα στην ΕΡΤ. Ποσοστό που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος "είναι ιδιαίτερα υψηλό". "Υπάρχουν συνάδελφοι ανεμβολίαστοι και καλούνται να κάνουν τους ελέγχους. Αυτό είναι ένα θέμα που εσωτερικά η ΕΛΑΣ θα μπορούσε να το λύσει, εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εμβολιασμένοι", ανέφερε στην εκπομπή "Από τις Έξι" ο κ. Τσίτσικας, εκτιμώντας ότι οι συνάδελφοί του, που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο των καταστημάτων, είναι εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού. "Κάποιο περιστατικό που να μας έχει απασχολήσει δεν υπάρχει. 

Θεωρώ ότι είναι εμβολιασμένοι. Το 30% των ανεμβολίαστων αστυνομικών είναι ένα ποσοστό που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Αυτό το ποσοστό μπορεί να προέρχεται είτε από φόβο είτε από λάθος ενημέρωση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα", παραδέχτηκε. Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την υποχρέωση διενεργειας διαγνωστικών τεστ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας επισήμανε ότι τα θέματα αυτά θέλουν πολύ συζήτηση. Διαβάστε Επίσης Συνδικαλιστής αστυνομικός: 

Στο 30% οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί στην Αχαϊα Βορίδης για lockdown ανεμβολίαστων: Είναι μια ιδέα που εγώ θα την εξέταζα "Η δημιουργία δύο rapid test εβδομαδιαίως είναι κόστος σημαντικό. Είναι ένα ζήτημα σοβαρό αν πρόκειται και για ζευγάρι", είπε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των ανεμβολίαστων αστυνομικών υπαλλήλων. Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίτσικας πρόσθεσε ότι "λέμε ναι στα όποια περιοριστικά μέτρα χρειάζονται ώστε οι ανεμβολίαστοι είτε να πειστούν είτε να έχουν λιγότερη πρόσβαση σε πολλές εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία". Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, "το οικονομικό ζήτημα, λόγω των rapid test, είναι πιο σύνθετο και βιοποριστικό. 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου