31 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά είναι τα... «μέτρα» της κυβέρνησης: Έκλεισε την εστίαση και γέμισαν... τα Airbnb - την εστίαση που ήταν υπάκουη και υποτακτική στον ¨Αδονις

Αυτά είναι τα... «μέτρα» της κυβέρνησης: Έκλεισε την εστίαση και γέμισαν... τα Airbnb

Σχεδόν στο 100% έφτασε η πληρότητα στα Airbnb στη Θεσσαλονίκη


Η κυβέρνηση πήρε ξανά μέτρα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανακόψουν την μετάδοση του κορωνοϊού, καθώς έκλεισε την εστίαση και οι πολίτες θα πάνε πλέον να κάνουν ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά σε Airbnb.

Σχεδόν στο 100% έφτασε στη Θεσσαλονίκη η πληρότητα για τα Airbnb -ιδίως στις μονοκατοικίες- με φόντο το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καθώς τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οδήγησαν χιλιάδες άτομα σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και για την Αθήνα

Η λειτουργία των καταστημάτων έως τις 02.00 σε συνάρτηση με την απαγόρευση της μουσικής ώθησαν τους Θεσσαλονικείς στην ακύρωση των αρχικών κρατήσεων σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης, ενώ ταυτόχρονα η αναζήτηση για κατάλυμα τύπου Airbnb γνώρισε κατακόρυφη αύξηση, λίγες ώρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑΣΥΔΑ), Ανδρέας Χίου, εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το μπάτζετ ενοικίασης για δύο νύκτες έχει ίδια τιμή με το ρεβεγιόν σε κατάστημα εστίασης, καθώς ενδεικτικά μια παρέα των έξι ατόμων έχει τη  δυνατότητα να διαμείνει σε μονοκατοικία με ποσά που κυμαίνονται από 100 έως 160 ευρώ. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ίδιος, στη Θεσσαλονίκη -ακόμη και εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος- έχουν απομείνει ελάχιστα ακίνητα τύπου Airbnb, εικόνα η οποία παρουσιάζεται αντίστοιχα σε Αθήνα, Πάτρα και Ηράκλειο.


Θεσσαλονίκη: Με σόου πυροτεχνημάτων χωρίς κόσμο η αλλαγή του χρόνου - Θα τα ρίχνει πλεούμενο

«Τα ακίνητα στη Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν όλα κλεισμένα ακόμη και μέσα στην πόλη. Μετά τα νέα μέτρα ο κόσμος έψαχνε από την Πέμπτη να κλείσει κατάλυμα της τελευταίας στιγμής, με στόχο να διασκεδάσει οικογενειακά ή με φίλους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε χαλαρό κλίμα», τόνισε αρχικά ο κ. Χίου, υπογραμμίζοντας ότι οι πληρότητες αγγίζουν σχεδόν το 100%, αφορούν στην πλειονότητά τους μονοκατοικίες, ενώ το ενδιαφέρον εκδηλώνεται κυρίως από τους Θεσσαλονικείς, αλλά και από Γερμανούς, Άγγλους και Γάλλους τουρίστες.

  Με πληροφορίες από το pronews.gr

Προηγούμενο άρθρο :

Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς… Που θυμίζει "κατιναριό !!!.Χαμούλης με Σπύρου και Τόσκο...σε κάθε δημοτική αρχή τελευταία,... υπάρχει και ένας Τόσκος!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου