25 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Αστυνομικός αγενής προκλητικός και μόνος του, έκανε έλεγχο διπλομασκοφορίας, με απειλητικό ύφος στον "Μασούτη" Καστοριάς



25-12-2021 2:22μμ

 Πραιτοριανός του καθεστώτος ;: << Φορέστε δυο μάσκες >>

Συχνά βλέπουμε ως πολίτες πρώτα, και μετά ως δημοσιογράφοι,  αστυνομικούς με τέτοιες συμπεριφορές, για την προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να πει κάτι. 

Τι έγινε όμως χθες Παρασκευή ανήμερα των Χριστουγέννων λίγη ώρα πριν κλείσουν τα καταστήματα της πόλεως της Καστοριάς ; .

 Έκπληκτοι έμειναν χθες το απόγευμα  24 1-12-2021 δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Μανώλης Μάνου, το  προσωπικό του καταστήματος "Μασούτης" Καστοριάς  και πελάτες όταν είδαν έναν αστυνομικό πίσω τους, σε απόσταση 40 εκατοστών από την πλάτη τους,  την στιγμή που έκαναν παραγγελία κρέατος στο  ειδικό τμήμα του καταστήματος να λέει επιτακτικά φορέστε δυο  μάσκες !! τόσο στον εργαζόμενο όσο και στους πελάτες, ήταν μόνος χωρίς συνοδό αστυνομικό η υπάλληλο άλλης υπηρεσίας όπως είναι η νόμιμη διαδικασία κάθε ελέγχου σε δημοκρατικά καθεστώτα.

Ο δημοσιογράφος  ρώτησε τον ευφστραφή αστυνομικό  αν φοράει αυτός διπλή μάσκα ο αστυνομικός την  έδειξε νευρικά την δεύτερη μάσκα την οποία όντως φορούσε  και μάλλον απειλητικά ; και είπε μην με κάνεις να έχουμε και συνέχεια,και έφυγε νευρικά από το κατάστημα "Μασούτης"

Οι εργαζόμενοι παγωμένοι από την συμπεριφορά του αστυνομικού σχολίασαν  έντονα << τι είναι αυτό το πράγμα ; θα χάσουμε τις δουλειές.. διώχνουν πελάτες .

Και πράγματι πολλοί πελάτες έφυγαν από το κατάστημα φοβισμένοι.

 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου