30 Δεκεμβρίου 2021

Άνευ προηγουμένου τρομοκρατία: «Αν δεν εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες οδηγούμαστε σε αυτοκτονία» λέει ο Διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΛάρισαςΑ.Κομνός


Άνευ προηγουμένου τρομοκρατία: «Αν δεν εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες οδηγούμαστε σε αυτοκτονία» λέει ο Α.Κομνός

Ο Διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή συνέχισε το σχέδιο τρομοκράτησης του πληθυσμού, καθώς εξέφρασε την άποψη του ότι πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί γιατί αλλιώς... θα οδηγηθούμε σε αυτοκτονία. 

Ο κ. Κομνός τόνισε ότι όλοι κάποια στιγμή θα νοσήσουμε, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε -εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι- είναι να φοράμε τις μάσκες, να τηρούμε τις αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας τακτικά.

«Οι μεγάλες ηλικίες θα πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν, αλλιώς οδηγούμαστε σε αυτοκτονία, βλέπουμε κάθε μέρα κόσμο να χάνεται στις Μονάδες. Αυτό είναι κάτι που κανένας δε μπορεί να καταλάβει, γιατί αυτός ο κόσμος δεν πάει να εμβολιαστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κομνός.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι στην περιοχή της Λάρισας είναι μεγάλος ο αριθμός των ανεμβολίαστων πολιτών. Σημειώνεται ότι χθες τα κρούσματα στην περιοχή ήταν 549, με τον κ. Κομνό να εκτιμά πως δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 1.000.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να πούμε σε αυτό τον κόσμο ο οποίος εξακολουθεί να μη θέλει να εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι στους άνω των 60 ετών, όλο και κάποιο υποκείμενο νόσημα υπάρχει, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πεθαίνουν στις Μονάδες.

«Η θνητότητα είναι πολύ μεγάλη πλέον. Θα πρέπει ο κόσμος να προστατευτεί από μόνος του. Οι νέοι στους οποίους παρατηρείται η έξαρση τώρα να προσέχουν τους μεγαλύτερους όταν πηγαίνουν στα σπίτια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ΜΕΘ.

 pronews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου