17 Δεκεμβρίου 2021

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και οι άποροι του ΚΕΑ της Καστοριάς δεν πήραν καμία βοήθεια σε τρόφιμα η χρήματα

 

 17-12-2021 5:04μμ

 

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και οι άποροι του νομού Καστοριάς θα την βγάλουν τις  γιορτινές ημέρες του 2021 στην πείνα , εμβολιασμένοι και πεινασμένοι. Κανένα ενδιαφέρον από την νέα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Πέρσι να θυμηθούμε  ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης από την Κοζάνη φρόντισε να οργανώσει βοήθεια τροφίμων  και να την προσφέρει μόνο στους συμπολίτες του πολίτες της Κοζάνης,


 

Με το φιλοδώρημα των 100 ευρώ μετρητά συν 100 σε τρόφιμα, τα οποία όμως θα λάβουν στις 2 Ιανουαρίου του 2022, "θέλει" η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης της Δυτ. Μακεδονίας και η νέα Αντιπεριφερειάρχης  η οποία είναι και πρώην γιατρός του νοσοκομείο Καστοριάς να ζήσουν και μάλιστα να είναι υγιείς οι άποροι του νομού Καστοριάς.


 

Αυτό ήταν  τροφικό βοήθημα που πήραν οι άποροι του νομού Καστοριάς  στις αρχές του μηνός Νοεμβρίου, αυτή η σακούλα περιέχει τρόφιμα αξίας 11,50 ευρώ και αν αυτά είχαν αγοραστεί σε τιμές προσφορών που κάνουν τα καταστήματα η αξία τους θα ήταν 7,5 ευρώ. 

Αρκετοί δικαιούχοι της πόλεως, και του νομού  αναγκάστηκαν να πάρουν ταξί κατά την παραλαβή αυτής της σακούλας τροφίμων της ντροπής και της γελοιότητας.



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί



 









Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου