09 Δεκεμβρίου 2021

Η ανελέητη προπαγάνδα της ΕΡΤ κατά των ανεμβολίαστων και υπέρ των "εμβολίων" ξεκινάει τα ξημερώματα


ERT

 Από της 07:00 το πρωί ξεκινάει η ΕΡΤ την προπαγάνδα της κατά των ανεμβολίαστων διαφημίζοντας τα εμβόλια - τα σκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών οι οποίες δεν έχουν κανονική άδεια κυκλοφορίας στο κοινό.

Καίτοι, απαγορεύεται η διαφήμιση φαρμάκων με ειδικό νόμο η ΕΡΤ δεν σταματάει πουθενά, προωθεί την υγειονομική προπαγάνδα  όπως έκανε στα μνημόνια όπως έκανε 70 χρόνια τώρα μια δουλειά που ξέρει να κάνει καλά.

Βγάζει στον αέρα των ραδιοφώνου στο ΠΡΩΤΟ και ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μόνο τους γιατρούς που είναι προσκολλημένοι στο άρμα των φαρμακοβιομηχάνων των "ειδικών" της κυβέρνησης και την ίδια την αυταρχική κυβέρνηση, και την σημερινή αντιπολίτευση  του υπολοίπου της αποχής του μισού Ελληνικού λαού από τις τελευταίες εκλογές.

Και τον λογαριασμό των μισθών και της λειτουργίας της το πληρώνουν παρά την θέληση τους ο Ελληνικός λαός. εμβολιασμένοι  και ανεμβολίαστοι οι οποίοι έχουν διχαστεί και με την "συμβολή"και  της ΕΡΤ

Εμείς οι δημοσιογράφοι,  αναγκαζόμαστε λόγο επαγγελματικής ανάγκης αλλά και διαστροφής να την παρακολουθούμε.

Οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ είναι αναγκασμένοι να την υποστούν, και συχνά γίνονται θύματα της προπαγάνδας της, ιδιαίτερα στις παραμεθόριες  περιοχές της χώρας, οι άνθρωποι μεγάλων ηλικιών. 

Μια ακόμη επιθετική προπαγάνδα της ΕΡΤ είναι και κατά των social media.


Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου