20 Δεκεμβρίου 2021

Χιλιάδες Δυτικομακεδόνες απλοί πολίτες μαζί με υγειονομικούς στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και υπέρ Ελευθερίας – Δημοκρατίας

  Μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι μαζί με χιλιάδες πολίτες από ολους τους νομούς και από την  Καστοριά , κατά του αυταρχισμού του  υποχρεωτικού εμβολιασμού ...


 Κανένα άλλο τοπικό ΜΜΕ  της Καστοριάς δεν έκανε αναφορά για το σπουδαίο αυτό γεγονός.

Παρά είναι παραλαλιάς ο παράς που μοίρασε σε αυτά τα ΜΜΕ η κυβέρνηση για να έχουν ασθενή μνήμη  ; !!!


Μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι μαζί με χιλιάδες πολίτες, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Να θυμίσουμε, με μαζική συμμετοχή και δυνατό παλμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/12) Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας.


«Παιδεία, υγεία, ελευθερία, με κορωνοϊό μας πήρατε τα τρία», ήταν το κεντρικό σύνθημα των χιλιάδων συμμετεχόντων που ζήτησαν για μία ακόμη φορά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να καταργηθεί.

Οι υγειονομικοί ζήτησαν το δικαίωμα στην επιλογή για όποιον θέλει να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και όχι αυτό να επιβάλλεται με σκληρά μέτρα.

άπαντες ζήτησαν επίσης την αναίρεση της αναστολής εργασίας την οποία η Κυβέρνηση έχει επιβάλλει σε χιλιάδες εργαζομένους στον τομέα της υγείας και όχι μόνο.




Το ραντεβού δόθηκε αρχικά στις 14:00 στο Πάρκο Ελευθερίας που βρίσκεται δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς το σύνταγμα.

Εκτός από τους υγειονομικούς το «παρών» έδωσαν και άλλοι πολίτες, ενώ στη συγκέντρωσαν ακούστηκαν ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές, γιατρούς και νομικούς.


 

 Προηγούμενο άρθρο

ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! - ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

 Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου