16 Δεκεμβρίου 2021

ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! - ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

16-12-2021 8:12 μ.μ

Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηγηθεί ενός νέου κοινωνικού και εργασιακού «114»

Φωτογραφία αρχείου fterografos

Ρεπορτάζ Μανώλης Μάνου

Σε μια "κρίση" αλήθειας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της κυβέρνησης , και την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη τους είπε μεταξύ άλλων : Πέθαναν άνθρωποι άδικα από τα εμβόλια το κατανοείτε αυτό ; 

Πανικός στην βουλή, κάποια στιγμή φαίνονται να πλησιάζουν άνδρες με κινήσεις μάλλον προετοιμασίας να τον συλλάβουν ; 

 Προχώρησε σε αυτές τις καταγγελίες λέγοντας ότι  υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν στα νοσοκομεία γιατί δεν τους δίνουν φάρμακα που υπάρχουν.

Αμέσως διαγράφτηκε με εντολή του Αλέ6ης Τσίπρα με συνοπτικές διαδικασίες από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του περί «δολοφόνων» απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας , οι οποίοι έμειναν αποσβολωμένοι στις θέσεις τους όπως οι δολοφόνοι  όταν συλλαμβάνονται!! Δεν το περίμεναν τους ήρθε ξαφνικό όπως οι "ξαφνικοί" θάνατοι των πολιτών.

 «Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr.

«Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», είπε ο Παναγιώτηςε Κουρουμπλής.

 Σε καμία περίπτωση να σημειωθεί  ο εν λόγω βουλευτής, συχνά και βολευτής, δεν δικαιώνεται, και δεν λαμβάνει άφεση αμαρτιών,  για την συμμετοχή του στα πρότερα εγκλήματα των στα μνημονίων  εναντίων των Ελλήνων, αλλά έδειξε την στοιχειώδη ανθρωπιά γι' αυτό το ζήτημα και κατέθεσε την Αλήθεια..

.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί



 









Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου