23 Δεκεμβρίου 2021

Ο λόγος του S.Bhakdi στους Έλληνες: «Άμεση διακοπή εμβολιασμών - Προκαλούν θανάτους - Ιδού οι αποδείξεις»


Ο λόγος του S.Bhakdi στους Έλληνες: «Άμεση διακοπή εμβολιασμών - Προκαλούν θανάτους - Ιδού οι αποδείξεις»

Ο λόγος του S.Bhakdi και του A.Burkhardt που δεν ακούστηκε στο Πάρκο Ελευθερίας


Στις 19 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει τους Έλληνες που βρίσκονταν στο Πάρκο Ελευθερίας ο κορυφαίος ιολόγος της Γερμανίας, Sucharit Bhakdi, παρόλα αυτά η κακή σύνδεση οδήγησε στην ματαίωση της ομιλίας του. 

Οι «υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας», δημοσίευσαν αναλυτικά το λόγο του S.Bhakdi, αλλά και το A.Burkhardt, οι οποίοι επί της ουσίας αναφέρονται στα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας του Γερμανού ιατροδικαστή, μέσα από την οποία απέδειξαν ότι υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

 

 

Τα ακόλουθα σημεία είναι υψίστης σημασίας. 

1. Μόνο 4 ασθενείς είχαν νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για περισσότερες από 2 ημέρες. Η πλειοψηφία δεν νοσηλεύτηκε ποτέ και πέθανε στο σπίτι (5), στο δρόμο (1), στη δουλειά (1) στο αυτοκίνητο (1) και σε εγκαταστάσεις κατ' οίκον φροντίδας (1). Ούτε ένας θάνατος δεν συσχετίστηκε με τον εμβολιασμό από τον ιατροδικαστή ή τον εισαγγελέα. 

2. Οι συμβατικές μεταθανάτιες νεκροτομές δεν αποκάλυψαν επίσης προφανείς υποδείξεις για τον πιθανό ρόλο του εμβολιασμού. Η μακροσκοπική εμφάνιση των οργάνων ήταν συνολικά μη αξιοσημείωτη, στις περισσότερες περιπτώσεις εθεωρείτο «ρυθμογενής καρδιακή ανεπάρκεια». 

Αλλά οι ιστολογικές αναλύσεις επέφεραν μια πλήρη ανατροπή. Ακολουθεί μια περίληψη των θεμελιωδών ευρημάτων. 

Ιστοπαθολογικά ευρήματα παρόμοιας φύσης ανιχνεύθηκαν σε όργανα 14 από τους 15 νεκρούς και κατανεμήθηκαν τυχαία σε πολλαπλά όργανα σε τυχαία σημεία. Τα όργανα που προσβλήθηκαν συχνότερα ήταν η καρδιά (14 από τις 15 περιπτώσεις) και οι πνεύμονες (13 από τις 15 περιπτώσεις). Οι παθολογικές αλλοιώσεις παρατηρήθηκαν επιπλέον στο ήπαρ (2 περιπτώσεις), στον θυρεοειδή αδένα (Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, 2 περιπτώσεις), στους σιελογόνους αδένες (Σύνδρομο Sjögren, 2 περιπτώσεις) και στον εγκέφαλο (2 περιπτώσεις). 

Σε όλες τις περιπτώσεις κυριάρχησαν ορισμένα σημαντικά ευρήματα. Πρώτα ήταν η εμφάνιση φλεγμονωδών επεισοδίων σε μικρά αγγεία (ενδοθηλίτιδες), που χαρακτηρίζονται από αφθονία Τ-λεμφοκυττάρων και απομονωμένα, νεκρά ενδοθηλιακά κύτταρα εντός του αυλού του αγγείου. Δεύτερο ήταν η εκτεταμένη περιαγγειακή συσσώρευση Τ-λεμφοκυττάρων. Τρίτον, παρατηρήθηκε τακτικά μαζική λεμφοκυτταρική διήθηση των περιβαλλόντων ιστών και μη λεμφικών οργάνων ή ιστών με Τ-λεμφοκύτταρα, περιστασιακά με σημεία έντονης λεμφοκυτταρικής ενεργοποίησης και σχηματισμού ωοθυλακίων και με συνοδό καταστροφή ιστού (9 περιπτώσεις). 

Αυτός ο συνδυασμός πολυεστιακής, κυριαρχούμενης από Τ-λεμφοκύτταρα παθολογίας που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα τη διαδικασία της ανοσολογικής αυτο-επίθεσης δεν έχει προηγούμενο. Επειδή ο εμβολιασμός ήταν ο μοναδικός κοινός παρονομαστής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν το έναυσμα της αυτοκαταστροφής σε αυτά τα νεκρά άτομα. Το ότι οι μυριάδες ανεπιθύμητες ενέργειες που προκύπτουν από τέτοιες διαδικασίες αυτόματης επίθεσης πρέπει να αναμένεται να συμβαίνουν πολύ συχνά σε όλα τα άτομα, ιδιαίτερα μετά από αναμνηστικές ενέσεις, είναι αυτονόητο. Πέρα από κάθε αμφιβολία, η έγχυση εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια θέτει ζωές υπό απειλή ασθένειας και θανάτου». 

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου