15 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!

 


Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!

Αποκάλυψε ότι μια εκ των VIP MEΘ λειτουργεί στον «Ευαγγελισμό»


«Βόμβες» έριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, καθώς αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μια από τις VIP MEΘ βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και την διαχειρίζεται η σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αναστασία Κοτανίδου! 

Η νέα καταγγελία του Πάνου Παπανικολάου προκαλεί ερωτήματα και γεννά πολιτικές εξελίξεις, δεδομένου ότι η κυρία Κοτανίδου είναι υπεύθυνη των ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, άτυπη σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και αυτή η οποία την περασμένη Παρασκευή… διέψευσε τις καταγγελίες περί ύπαρξης VIP ΜΕΘ από τη θέση της προέδρου της ΕΕΘ!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κλήθηκε να απαντήσει αν έχει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με την καταγγελία που είχε κάνει μία εβδομάδα νωρίτερα για «θυρωρούς» που βάζουν από την πίσω πόρτα ασθενείς στις VIP ΜΕΘ. «Πανεπιστημιακή ΜΕΘ Ευαγγελισμού. Δηλαδή, τι άλλο να πω; Δεν το ξέρουμε, δηλαδή, ότι η καθηγήτρια και σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Κοτανίδου διατηρεί τέτοια ΜΕΘ;», απάντησε.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι ζητούσαν από τον γενικό γραμματέα να αποσαφηνίσει αν η κυρία Κοτανίδου βρίσκεται πίσω από τις VIP ΜΕΘ, ο κ. Παπανικολάου συνέχισε: «Ναι, το λέω ξεκάθαρα: Η μία εκ των VIP ΜΕΘ βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Αναστασίας Κοτανίδου»!

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου