08 Ιανουαρίου 2021

Καθηγητής Χειρουργικής Δ. Λινός σε ραδιόφωνο ΕΡΤ (Πρώτο Πρόγραμμα) : Η μάστιγα της ενημέρωσης του διαδικτύου


 Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Ε.Ρ.Τ το  Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή  (21:00   ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Ολίνα Ξενοπούλου) , στις 10:16 μ.μ  περίπου το βράδυ,  χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την ενημέρωση που παρέχει το διαδίκτυο, και τα ενημερωτικά σάϊτ  στο σύνολο τους,  ως μάστιγα που προσφέρει ψέματα στην κοινωνία.

Δημήτριος Λινός καθηγητής χειρουργικής : ...αφήστε αυτήν την μάστιγα του διαδικτύου τα ψέματα της ενημέρωσης>>

Την ενημέρωση που παρέχουν τα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία χρηματοδοτήθηκαν με 20+ 18 δις πρόσφατα για να προβάλλουν την "Πανδημία' μαζί με την Ε.Ρ.Τ την χρηματοδοτούμενη από το υστέρημα του πεινασμένου λαού, τα θεωρεί αξιόπιστη, μη ψευδή ενημέρωση.

Ο Δημήτρης Λινός είναι ο σύζυγός της Λινού που ο Α.Τσίπρας πρότεινε ως Υπουργό Υγείας τον μελλοντικό συνέταιρο του συν-κυβερνήτη Κ. Μητσοτάκη

Το Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ βγάζει στον αέρα πάντα από τον πρωί ως το βράδυ γιατρούς με τέτοιες, και χειρότερες απόψεις, "ουκ εστίν αριθμός" σε καθημερινή βάση.

 


Το πρωί ήταν στον αέρα του δημόσιου κατά τα άλλα,  προυραλιστικού σταθμού, η γνωστή Ματίνα Παγώνη, η οποία "πέρασε" και από το Πρώτο της Ε.Ρ.Τ μετά τα τηλεοπτικά παράθυρα.  

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου