07 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΤ μιας εκπομπής - ολο το πρόγραμμα του Πρώτου Προγράμματος διαφημίζει το πειραματικό εμβόλιο

 

 7-1-2021 6:21 πμ

Του Μανώλη Μάνου

Η μαύρη και άρραχνη προπαγάνδα... καλά κρατεί !! 

Στην Ε.Ρ.Τ και ειδικά στο Πρώτο Πρόγραμμα  του ραδιοφώνου όπως έχουμε ξαναγράψει συνεχίζουν ακάθεκτοι να διαφημίζουν  παρανόμως, και να αναφέρονται στο πειραματικό εμβόλιο, σε κάθε εκπομπή ανεξαρτήτως τίτλου εκπομπής πλην της εκπομπής του γηραιού Γιάννη Πετρίδη, και μιας άλλης εκπομπής  τα ξημερώματα.

¨Εχουν καταστήσει την Ε.Ρ.Τ μίας εκπομπής ιδιαίτερα στο ραδιόφωνο και αυτό σε βάρος του Ελληνικού λαού << Στου Κασίδη το κεφάλι> ο οποίος πληρώνει μισθούς  2.500 εργαζομένων και λειτουργικά έξοδα.

Επί ημερών Τσίπρα έκαναν το ίδιο κατηγορώντας τον Α.Σαμαρά ο,τι δήθεν άδικα την έκλεισε, για να έρθει η << Πρώτη Φορά Αριστερά >> και να την ξανά λειτουργήσει σε βάρος του Ελληνικού Λαού που την πληρώνει  με δάκρυα και είμαι από το στέρημα του και εκβιαστικά μέσω της ΔΕΗ....ακόμη και αυτοί οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα λόγο διακοπής καταστήματα και σπίτια.

Αυτή είναι η πολυφωνία τους, η πολυφωνία της Ε.Ρ.Τ.  Δεν έβγαλαν ούτε έναν επιστήμονα με διαφορετική άποψη από αυτήν των σταρ "ειδικών των συστημικών καναλιών. Δεν έκαναν αναφορά σε θανάτους πολιτών μετά των εμβολιασμό τους.

Τους Καπραβέλο, Εξαδάχτυλο, τους έχουν μόνιμους  στον αέρα ώρες στις οποίες έπρεπε να εργάζονται στα νοσοκομεία.... Λίγη αξιοπρέπεια ;

Μαύρη και άραχνη προπαγάνδα !




Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί





Χορηγοί



   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου