09 Ιανουαρίου 2022

Εντολή Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Μην αφήνετε πολίτες να βρίζουν τον Κ.Μητσοτάκη» - Πώς απαντά η κυβέρνηση στην οργή του κόσμου


Εντολή Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Μην αφήνετε πολίτες να βρίζουν τον Κ.Μητσοτάκη» - Πώς απαντά η κυβέρνηση στην οργή του κόσμου

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σύσκεψη στο Μαξίμου, όπου και συζητήθηκε αυτό το θέμα, δηλαδή οι παρεμβάσεις των πολιτών σε τηλεοπτικές εκπομπές και τα υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό. 

Αρκετά στελέχη της κυβέρνησης υποστήριξαν ότι τα ΜΜΕ πρέπει να υιοθετήσουν μια πιο σκληρή στάση και να διακόπτονται αμέσως οι ζωντανές παρεμβάσεις, αλλά και παράλληλα να υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους πολίτες που υβρίζουν τον πρωθυπουργό. 

Κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τα υβριστικά συνθήματα, αλλά και αρκετούς συμβούλους του πρωθυπουργού, που θεωρούν πως εάν η κυβέρνηση τραβήξει το σχοινί στα άκρα, τότε θα υπάρξει ένα «τσουνάμι» οργής που δεν θα μπορέσει να ελεγχθεί. 


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αποφασίστηκε να περιοριστούν οι ζωντανές μεταδόσεις σε μέρη που υπάρχει αρκετός κόσμος, ενώ σε συζήτηση που υπήρξε μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και δημοσιογράφων ζητήθηκε να διακόπτονται άμεσα οι παρεμβάσεις, αυτό δηλαδή που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος. 

  pronews.gr

.

 

 

Χορηγοί



   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου