04 Ιανουαρίου 2022

Εμβολιάστηκε με Pfizer λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί της η 36χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη - Είχε παρουσιαστεί ως «ανεμβολίαστη»


Εμβολιάστηκε με Pfizer λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί της η 36χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη

Είχε παρουσιαστεί ως «ανεμβολίαστη» Και από τα ΜΜΕ που άρπαξαν το "νόμιμο " πακέτο" της σιωπής τού Πέτσα 44 εκατ.


«Σημαία» είχαν κάνει οι «ειδικοί» και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ την περιπέτεια υγείας μιας 36χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχασε χθες το παιδί της. 

Η γυναίκα παρουσιαζόταν εδώ και ημέρες ως ανεμβολίαστη, παρόλα αυτά λίγες ημέρες πριν κολλήσει κορωνοϊό είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Πιο συγκεκριμένα, την Παραμονή των Χριστουγέννων έκανε την πρώτη δόση της Pfizer ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφάνισε έντονα συμπτώματα και πολύ χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη γυναίκα γέννησε χθες με καισαρική, ενώ βρίσκονταν μόλις στην 22η εβδομάδα της κύησής της και άμεσα διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ καθώς νοσούσε από κορωνοϊό. Στη συνέχεια διασωληνώθηκε και το βρέφος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Τελικώς, χθες το μεσημέρι, το βρέφος κατέληξε λόγω της προωρότητάς του.


Επόμενο άρθρο :Πέθανε 57χρονος γιατρός μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer - Είπαν ότι ήταν «από κορωνοϊό»
 
 Με πληροφορία από  το pronews.gr
Με πληροφορία από το pronews.gr

Βίντεο σοκ: Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι ελεύθεροι «κατακτούν» την πλ. Συντάγματος -Έτσι υποδεχθήκαμε το 2022 (upd)

Προηγούμενα Άρθρα

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τελιγιορίδου Ολυμπία: Ημίμετρα και ασπιρίνες τα μέτρα της κυβέρνησης>>

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου