26 Φεβρουαρίου 2022

Του ΠΟΥΤΙΝ γίνεται στην Ευρώπη, ΑΛΛΑ ο Μητσοτάκης πιστώνει κανονικά τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους ανεμβολίαστους

 
Δημοσιεύση 
 
 
 
Και παγκόσμια σύρραξη να ξεκινήσει, οι εμβολιολάγνοι θα ζητούν τεστ και πιστοποιητικά!

Ο χαμός με την Ουκρανία μαίνεται, η ενεργειακή κρίση φουντώνει, ο κίνδυνος παγκοσμίου πολέμου είναι μεγαλύτερος από ποτέ, ΩΣΤΟΣΟ όλα αυτά φαίνεται πως είναι…λεπτομέρειες μπροστά την κορωνοχούντα της Ελλάδας!

Ήδη από την την περασμένη Τετάρτη (23/2) (σ.σ. παραμονές δηλαδή της ρωσικής εισβολής) ξεκίνησαν οι επιδόσεις των προστίμων ύψους 100 ευρώ που επιβλήθηκαν στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Οι ειδοποιήσεις της ΑΑΔΕ κοινοποιούνται μέσω e-mail, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του εκάστοτε φορολογούμενου στην ψηφιακή πλατφόρμα στο taxisnet.

Πάνω από 300χιλ. ανεμβολίαστοι άνω των 60 έχουν τις τελευταίες ώρες λάβει ειδοποιήσεις από το κράτος για το πρώτο κορωνοχαράτσι του Ιανουαρίου.

«Η πληρωμή του προστίμου πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, καθώς όπως συμβαίνει και με άλλα πρόστιμα, έτσι και με αυτό εάν δεν πληρωθεί στην ώρα του, τότε αρχίζουν και μπαίνουν οι προσαυξήσεις. Το καλό είναι ότι δεν είναι πολλά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν», λέει στο Grtimes o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ), Βασίλειος Καμπάνης.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε πως αρκετοί είναι οι πολίτες που τρέχουν ή σκέφτονται να τρέξουν σε δικηγόρους προκειμένου να προσβάλλουν τα εν λόγω πρόστιμα:

«Είχαμε ακούσει ως σενάριο όταν πάρθηκε η απόφαση ότι θα ασκηθούν προσφυγές, ενώ από όσο μπορώ να γνωρίζω υπήρξε φορολογούμενος που την προσέβαλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας».

(φωτο:intime)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου