03 Φεβρουαρίου 2022

Ουράνια μηνύματα. Σάλπιγγες Αποκάλυψης: Ουαί υμίν, υβριστές, παιδοκτόνοι γιατροί

Εκτυλίχθηκε στη Βηθλεέμ λίγο μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τις Γραφές. Με διαταγή του διαν


Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/867

© SanSimera.gr
 

Εκτυλίχθηκε στη Βηθλεέμ λίγο μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τις Γραφές. Με διαταγή του διαν


Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/867

© SanSimera.gr
 
 
 

 
 

Ουαί υμίν, υβριστές, παιδοκτόνοι γιατροί, ότι βάζετε εν γνώση σας ξενο RNA σε αθώα ανήμπορα, παιδικά κορμάκια, που το εύπιστο μυαλουδάκι τους, ακούει ότι τους λένε οι μεγάλοι, παρασύρετε, τους γονείς τους, και βιάζετε τις αθώες ψυχούλες τους.

 
Ουαι υμιν υβριστές ανθρωποκτόνοι γιατροί, ότι εν γνώση σας, βάζετε ξενο RNA στους ανθρώπους, λέγοντάς τους ψέματα, ότι κινδυνεύουν τάχα, από ένα φαντομά ιό, που τα επιδημιολογικα στοιχεία σας διαψεύδουν, με θνητότητα ανάξια λόγου, και τους αρωσταίνετε στα καλά καθούμενα, καταστρέφοντας το ανοσοποιητικο τους, και τον επισκευαστικο μηχανισμό των κυττάρων.
 
Ουαί υμίν υβριστές, ανθρωποκτόνοι γιατροί, ότι σκοτώσατε ανθρώπους στα νοσοκομεία με τα άκαμπτα πρωτόκολλα ενάντια στην διάγνωση και την κρίση της ιατρικής σας γνώσης, όπως σας αποκάλυψε ο συνάδερφος σας καρδιολόγος Καρυστινός.
 
Ουαί υμίν υβριστές ανθρωποκτόνοι γιατροί, ότι αποκαλέσατε τσαρλατάνους, τους έντιμους διεθνους κύρους συναδέρφους σας, Έλληνες και ξένους, που προστάτεψαν την κοινωνία, τους διώξατε, τους εξευτελίσατε, τους απειλήσατε.
 
Ουαί υμίν υβριστές ανθρωποκτόνοι γιατροί, ότι χάσατε τις δουλειές σας και το μόνο που σας νοιάζει, είναι να γυρίσετε πίσω. Τυφλοί και μωροί λέτε ότι είστε ενάντια στις υποχρεωτικότητες των ιατρικών πράξεων, και ο καθένας, έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ελεύθερα, αλλά αποκρύβετε, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να πειράξει το DNA του.
 
Ουαί υμίν υβριστες ανθρωποκτόνοι γιατροί, ότι αν και γνώστες, ξεπουληθηκατε στους φαρμακοβιομηχανους, ασεβώντας και υβριζοντας το ίδιο σας το κορμί και την ψυχή σας, βάζοντας του ξενο RNA, και παρασύροντας τους αδαείς, φορώντας μάσκες που γνωρίζετε ότι τίποτα δεν προσφέρουν, και κάνοντας τεστ, που ουδέν διαγιγνωσκουν, κι έχουν αποσυρθεί παγκοσμίως αγνοώντας τις καταγραφές των εντιμων συναδέλφων σας.
 
Ουαί υμίν, υβριστές και ανθρωποκτόνοι Δικαστές και Εισαγγελείς, οι πλαθοντες κόπους επί προστάγματα, ότι παραβιάζετε εν γνώση σας το πανίσχυρο διεθνές δίκαιο, και λέτε ότι απονέμετε δικαιοσύνη. Σαλευσατε τα θεμέλια της γης, παραβλέποντας και παρακαμπτοντας τον νομο, και αλλάζοντας τα προστάγματα, διαθηκην αιώνιον.
 
Ουαί υμίν υβριστές και ανθρωποκτόνοι Δικαστές και Εισαγγελείς, ότι εξαφανίσατε την συνάδερφο σας ειρηνοδικη Τεγουτζικ, η οποία με ανάρτηση της στο ιστολογιο της ένωσης σας δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία κατεβάσατε, αποδομησε την ψευτοπανδημία, όταν ακόμη ήταν νωρίς.
Αγνοείτε τον επιφανή συνταγματολογο Γιώργο Κασιμάτη, που σας εγκαλεί στην τάξη.
 
Ουαί υμίν υβριστές και ανθρωποκτόνοι Δικαστές και Εισαγγελείς, ότι ουδέποτε φέρατε σε δικαστική αντιπαράθεση διεθνους φήμης Έλληνες και ξένους γιατρούς, οι αποίοι αποκάλυψαν δημόσια με τον έγκριτο επιστημονικό τους λόγο, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με τους κυβερνητικους γιατρούς, αφήνοντας κάκιστα την κοινωνία στο έλεος του διχασμού. Είστε απόλυτα υπεύθυνοι για το κακό που έγινε και που θα γίνει.
Θα ζητηθεί από τα χέρια σας το αίμα των αθώων, γιατί ουδεποτε κινηθήκατε αυτεπαγγελτα ως είχατε υποχρέωση.
 
Ουαί υμίν υβριστες και ανθρωποκτονοι Δικαστές και Εισαγγελείς, ότι εν γνώση σας παραδώσατε τα οφικια του Υψίστου, και την εξουσία ζωής και θανάτου που σας δόθηκε επάνω στην γη, στην υπηρεσία του θηρίου. Διώκετε και απειλείτε και εκφοβίζετε αθώους, καλύπτοντας εγκληματίες.
 
Ουαί υμίν υβριστές και ανθρωποκτονοι Δικαστές και Εισαγγελείς, ότι διυλιζετε τον κώνωπα, την δε κάμηλο καταπίνετε.
 
Ουαί ημίν Ορθόδοξοι επίσκοποι, ότι εν γνώση σας, αφού έχετε επιτροπή βιοηθικης, και άρα γνωρίζετε, παραδωσατε το ποίμνιο βορρά στην φαρμακεία του διαβόλου, παρουσιαζοντας την τροποποίηση του DNA ως δώρο Θεού.
 
Ουαί ημίν υποκριτές λύκοι βαρείς, ότι εν γνώση σας, κλείσατε τους Ιερούς Ναούς, κι εμποδίζετε τους ανθρώπους, από τον οίκο του Θεού. Εσείς δεν μπαίνετε στην Βασιλεία, κι εμποδίζετε τους εισερχομένους.
 
Ουαί ημίν υποκριτές λύκοι βαρείς, ότι εν γνώση σας, διώξατε ιερείς και πιστούς αθώους, επειδή μαρτύρησαν Λογο Χριστού, αποκαλώντας τους δαιμονισμένους, όπως οι πρόγονοι σας Φαρισαίοι είπαν βεελζεβουλ τον Κύριο Ιησού, τον οποίο εσείς λέτε Θεό σας.
 
".. ἄρξεσθε λέγειν τοῖς ὄρεσι, πέσετε ἐφ᾿ ἡμᾶς, καὶ τοῖς βουνοῖς, καλύψατε ἡμᾶς· 31 ὅτι εἰ ἐν τῷ ὑγρῷ ξύλῳ ταῦτα ποιοῦσιν, ἐν τῷ ξηρῷ τί γένηται;..." Λουκάς 23.
 
Φίδια, γενήματα εχιδνων, παραλαξατε τον ενδελεχισμο των πάντων, πως θα μπορέσετε να αποφύγετε την γέενα; 
 
Αφήνεται ο οίκος υμών έρημος, κατοικητηριο σαυρών και παντός πνεύματος ακαθαρτου και μεμισημένου. 
 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου