14 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Κοροϊδεύουν τον κόσμο κυβέρνηση και σούπερ μάρκετ "ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ"ενώ δουλέυουν" με ένα ταμείο- το κράτος σε νεκρική αδράνεια

14-2-2022 4:51μμ


Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, λειτουργούν ένα ταμείο, από τα πέντε η έξη, που διαθέτουν  και ο κόσμος συνωστίζεται τρομοκρατημένος  και από την ψυχολογική βία των μεγαφώνων των καταστημάτων  που ασκούν στους πάντες εμβολιασμένους και μη με άδεια της τυρρανικής κυβέρνησης  Κ.Μητσοτάκη και  φερόμενων "ειδικών" των παραθύρων των  καναλιών, και των ΜΜΕ  που έλαβαν το πακέτο Πέτσα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται  στην Καστοριά κυρίως και πολύ έντονα στο γερμανικό πολυεθνικό κατάστημα lidl  στο οποίο δυο χρόνια τώρα παρακαλούν - ζητάνε έντονα να βάλουν και δεύτερο ταμείο, για να είμαστε δίκαιοι το ίδιο συμβαίνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και στο κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ  αλλά και σε άλλες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων στο νομό της Καστοριάς.

Ο κόσμος περιμένει σε ένα ταμείο κυριολεκτικά σαν το υπομονετικό "γαϊδούρι" που το έχουν ζέψει, δεν υπάρχει αρμόδιος να επέμβει βάση του νόμου -η σκόπιμα αυτό γίνεται για την υποταγή που επιχειρούν με την νέα τάξη των πραγμάτων;

  Ο βουλευτής...;;; ποιος βουλευτής αυτός που εκλέχτηκε με το υπόλοιπο  της αποχής του μισού ελληνικού λαού;  η αυτός που είπε ναι σε όλα τα μνημόνια;  απόκτησε το προσωνυμιο "κωλοτούμπας Καστοριάς" !!!

 Πιο τμήμα εμπορίου ; αυτό που περιμένει επώνυμη καταγγελία ;... για να  κατηγορηθεί ο πολίτης μετά γα συκοφαντική δυσφήμιση αφού δεν είναι δημοσιογράφος να διαθέτει ηχογραφήσεις και βίντεο.

Στο κατάστημα lidl σαν να μην έφτανε αυτό κάποιοι υπάλληλοι κάνουν παρατηρήσεις στους πελάτες ο,τι δεν φορούν σωστά την μάσκα του ασκώντας προσωπική ψυχολογική βία στους πελάτες.

Να θυμίσουμε ο,τι το συγκεκριμένο γερμανικό κατάστημα τους πρώτους μήνες της καραντίνας στην Καστοριά, οι υπάλληλοι του δεν φορούσαν καθόλου μάσκα, υπάρχουν στο αρχείο μας καταγγελίες, με φωτογραφίες, όταν ακόμη ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί το παραμύθι της "Πανδημίας και όταν το lidl δεν πωλούσε μάσκες το 2019.



Γράψαμε τότε πριν δυο  περίπου χρόνια και δημοσιεύαμε τις παραπάνω δυο  φωτογραφίες τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στο fakebook. Οι οποίες και αναπαράχτηκαν από εξοργισμένους αναγνώστες μας.


Προηγούμενα άρθρα

Δείτε την χλιδάτη BMW 750Li που ήρθε στην Καστοριά ο Άδωνης του πρώην ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης -και νυν Ν.Δ

 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου