01 Φεβρουαρίου 2022

Τζάνειο Noσοκομείο: Η «κόλαση» βρωμιάς στις πτέρυγες Covid-19 - Eικόνες φρίκης (βίντεο)


Τζάνειο Noσοκομείο: Η «κόλαση» στις πτέρυγες Covid-19 - Eικόνες φρίκης (βίντεο)

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα προκαλεί στον Καναδά ο Τ.Τριντό: Καλεί το κίνημα BLM κατά των ανεμβολίαστων πολιτών

Τα όσα ακολουθούν επίσης αντικατοπτρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας, το οποίο σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχει ως ΜΟΝΟ πρόβλημα την έλλειψη ΜΕΘ λόγω των ανεμβολίαστων.

Καταρχήν το νοσοκομείο έχει ξηλωμένο πάτωμα. Ένα πάτωμα που φυσικά δεν βρίσκεται εκεί λόγω αρχιτεκτονικής αλλά για λόγους υγιεινής. Τα σεντόνια; Τρύπια και φαγωμένα από σκώρο σε όλα τα κρεβάτια. Οι τουαλέτες; Σπασμένες, βρώμικες και χωρίς καζανάκι. Ας μην αναφερθούμε καλύτερα στην καθαριότητα που γίνεται σπανίως.

Μέχρι και ο χειρουργικός εξοπλισμός ήταν παρατημένος σε κάδους δίπλα στις απλές κλίνες ακόμα και στο πάτωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποτήρι που ζήτησε ο ασθενής του το έφεραν 3 ώρες μετά και από επανειλημμένες παρακλήσεις.

Και κάπου εδώ αξίζει να αναρωτηθούμε: Ποιος ευθύνεται για αυτή την άθλια κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας και συγκεκριμένα στο Τζάνειο; Οι ανεμβολίαστοι; Σίγουρα όχι. Γιατί δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη; Γιατί δεν γίνεται έλεγχος στον βασικότερο πυλώνα της δημόσιας υγείας που τόσο λένε ότι νοιάζονται; Γιατί πεθαίνουν σαν τις μύγες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία; Λογικά όλοι γνωρίζουν τις απαντήσεις αλλά επίσης κανένας δεν μιλάει. Και αυτό είναι και το βασικότερο πρόβλημα της χώρας.

Όπου υπάρχει πρόβλημα η βασική τακτική είναι ο στρουθοκαμηλισμός και η επίρριψη ευθυνών αλλού.


Τουλάχιστον ας σταματήσουν να υπερηφανεύονται για μία κατάσταση που ούτε στις χώρες της Βορείου Αφρικής δεν θεωρούνται νορμάλ.

.

 

 pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου