16 Ιουνίου 2022

Τι είχε πει η Δόμνα Μιχαηλίδου για απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν πέρσι

Τονίζε ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών

Δόμνα Μιχαηλίδου για απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν: «Ήταν λάθος»

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις, ήταν λάθος», διευκρινίζε τώτε, με ανακοίνωσή της, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου είναι η ακόλουθη:

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις, ήταν λάθος.

Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,  η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού, με απόλυση».

Νωρίτερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, είχε αναφέρει πως οι εργοδότες για όσο διάστημα θα διαρκεί η υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών του ανεμβολίαστου εργαζόμενου, θα μπορούν να προσλάβουν άλλον στη θέση του.

 Αυτοί είναι οι άριστοι εκ των αρίστων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σήμερα  η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου κόβει επιδόματα, από αυτά που δίδονται από την Ε.Ε, όπως και από τον ΟΠΕΚΑ και σχεδίασε να βάλει λουκέτο στο "Χαμόγελο Παιδιού" στο θέμα  με το κόψιμο επιδομάτων, θα αναφερθούμε σε επόμενο ρεπορτάζ.

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου