26 Ιουλίου 2022

¨Ολοι φορούσαν μάσκα ο σκοπιανόφιλος 82αρης Γιώργος Λίανης πρώην βουλευτής Φλώρινας όχι

 

 26.7. 2022 19:12μμ

¨Ολοι φορούσαν μάσκα σε εσωτερικό χώρο το προηγούμενο διάστημα 82αρης Γιώργος Λίανης  πρώην βουλευτής Φλώρινας με το ΠΑΣΟΚ,  δεν φοράει "προκλητικά", αν ήταν "ψεκασμένος"  κατά τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη,  αν ήταν κατά του εμβολίου "πείραμα"  κανείς δεν θα τον παρεξηγούσε, όμως  είναι υπέρ της μάσκας παντού ...αλλά για τους άλλους, και υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Λίγο καιρό μετά την προδοσία της Μακεδονίας είναι ο μοναδικός ο οποίος επισκέφτηκε τα Σκόπια και συναντήθηκε με τον Ζάεφ τότε.

Είναι το πρώτο πρόσωπο (σε εποχή άγριων  μνημονίων, με 13.000 "δολοφονημένους" αυτόχειρες)  ο οποίος είπε στα ΜΜΕ ο,τι δεν τα βγάζει πέρα με σύνταξη 2500 ευρώ, μετά  πρόσφατα τον  ακολούθησε με το ίδιο "τροπάριο" αυτό της ντροπής,  και  ο Ιερώνυμος, κατά κόσμον  Γιάννης Λιάπης.

Μετά παραδόξως  έπιασε δουλειά μέχρι σήμερα εργάζεται ως "άκουσον άκουσον" Καλλιτεχνικός Σύμβουλος ετών 82 και συνταξιούχος στην εκδήλωση στις Πρέσπες που γίνεται κάθε χρόνο.

Από δημοσιογράφος, πρωτο-ξάδελφος κουνιάδος πρωθυπουργικής συζύγου, μετά βουλευτής ΠΑΣΟΚ, και τώρα καλλιτεχνικός σύμβουλος.... και συγγραφέας  βιβλίων ενιότε, "άμα λάχει"  όταν έχεις προωθητές της ΝΔ και μάλιστα  τον πρώην ΠτΔ.

Προοδευτικές δυνάμεις γαρ !!!

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου