29 Σεπτεμβρίου 2022

Αντί να πληρώσει ο Δήμαρχος τα χρέη άνω των 15 εκατ. αγοράζει απορριμματοφόρα στο Δήμο Καστοριάς

4 νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Καστοριάς - ΦΩΤΟ

29.9.2022 12:21πμ 

Newsroom: fyllokaiftero2gmail.com
 

Αντί να πληρώσει τα χρέη  ο Δήμος Καστοριάς της ΔΕΥΑΚ  με ευθύνη του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη  Κορεντσίδη  τα 15εκατομμύρια ευρώ τα οποία παρέλαβε χωρίς αντίδραση και τα πληρώνουν η πολίτες με αίμα και ιδρώτα, καθώς και οι φοιτητές και άλλοι εργαζόμενοι που διαμένουν στην πόλη της Καστοριάς, αγοράζει νέα απορριμματοφόρα τώρα  συνολικής αξίας κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, και αυτό το θεωρεί κατόρθωμα. Πιο πριν δαπάνησε χρήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση Παιδικής Χαράς σκύλων. και Κοινωνικοποίησης αυτών!!!

 Δείτε την "φεϊς μπουική" του ανακοίνωνη

Το πρώτο από τα τέσσερα νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, τα οποία φρόντισε να προμηθευτεί ο Δήμος Καστοριάς, με χρηματοδότηση από τα τρέχοντα προγράμματα παρελήφθη σήμερα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς.

Το απορριμματοφόρο, κόστους 155.000 ευρώ, είναι πλέον στη διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ έως το τέλος του έτους θα γίνει η παραλαβή άλλων τριών, συνολικού προϋπολογισμού 469.600 ευρώ, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου Καστοριάς.

«Οι προσπάθειές μας να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο Καστοριάς με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων μας ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό», επισήμανε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του οχήματος ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης .

Η χρήση των νέων απορριμματοφόρων θα κάνει πιο εύκολη την αποκομιδή των απορριμμάτων και από τους νέους βυθιζόμενους κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου