23 Νοεμβρίου 2022

Αυτό εδώ, ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ... παιδίατρος στα χαρτιά δηλαδή...

 

 23.11.2022 07:21πμ newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

 Δημοσιογραφική επιμέλεια προσαρμογή : Μανώλης Μάνος

 Σε ένα εξαιρετικό κείμενο με την γλώσσα της αλήθειας ,  η γνωστή νομικός - η δικηγόρος Πέννη Παπαϊωάννου καθόλου χυδαίο οι πράξεις κάποιων είναι χυδαίες, σχολιάζει  και καυτηριάζει μπράξεις μιας παιδιάτρου η οποία προωθούσε - και προωθεί  τον εμβολιασμό μικρών παιδιών σαν να ήταν πωλήτρια των φαρμακοβιομηχανιών - και των "εμφολίων" θανάτου σε μικρά παιδιά, 

Το κείμενο της δικηγόρου η οποία δεν είναι από αυτές οι οποίες δεν είχαν πελάτες και αναγκαστικά μπήκαν στον δικαστικό κλάδο ως υπάλληλοι οι εισαγγελείς, δημοσιεύεται στο facebook,  ναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία εκπέμπουν την αλήθεια, και σε κάποιους αυτό χαλάει την σούπα. 

Αν δεν είναι πραγματική παιδίατρος έπρεπε  να συλληφθεί, τι κάνει η Δ.Η .Ε ;;;  η οποία έχει στραφεί μέσω ραδιοφωνικών διαφημίσεων κατά των μέσων  κοινωνικής δικτύωσης σε μορφή παραινέσεων προς τους γονείς...να μην αφήνουν τα παιδιά τους να ΄΄έχουν πρόσβαση σε αυτά "

Της ημέρες του Α.Σαμαρά ένας πρώην  επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έλεγε στους πολίτες σας παρακολουθούμε όλους στο facebook, τώρα γυρίζει στα συστημικά  κανάλια της λίστας Πέτσα, ως ο υπερ-επιστήμονας ...σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας!!!

 


 
Αυτό εδώ, ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...
παιδίατρος στα χαρτιά δηλαδή...
 
διότι, στην πραγματικότητα, είναι ένα άσχετο σούργελο, μια επίορκη σκουληκαντέρα και εμφολιοπλασιέ από τα χιλιάδες ανήθικα τέρατα που επιμένουν να δηλητηριάσουν τα παιδιά του αφελή κοσμάκη!
 
Και ξέρεις κάτι μwρή πτάνα; το πρώτο πράγμα που έχω μάθει όταν αφήνω σχόλιο σε καθíκια σαν και του λόγου σου, είναι να τα φωτογραφίζω ακριβώς τη στιγμή που θα ανέβουν! Έχω πάθει και έχω μάθει ότι όποιος δεν μπορεί να αντιπαραβάλλει σοβαρές απαντήσεις και επιχειρήματα, έχει το κwλοδαχτυλό του έτοιμο να πατήσει μπλοκ...
 
Γιατί δεν μ'έκανες ρόμπα ρε μπιστημόνισσα;;; γιατί ρε;;;;; γιατί δεν μ' έβαλες κάτω να με πατήσεις με τις επιστημονικές σου γνώσεις;
 
Όχι μόνο εμένα, αλλά και όλους όσους σε έκραξαν στα σχόλια! Όλους σας μπλόκαρε φίλοι μου! Όλους! Τι ξέρουμε εμείς οι "ψεκασμένοι", εεε; Λονγκ κόβιντ και μλκίες τούμπανα! Μόνο και μόνο για να καλύψετε τη βρώμα και τη δυσωδία σας!
 
Πολλά είναι τα ανεγκέφαλα γιδομπάζα που θα σκεφτούν ότι πρόκειται για απλή απαξίωση... αλλά στην απαξίωση, τα σχόλια τα αφήνεις εκεί! Δεν μπλοκάρεις, ούτε τα διαγράφεις! Τα αφήνεις εκεί μήπως και απαντηθούν καταλλήλως από κάποιο φιλαράκι σου μιας κι εσύ είσαι τόσο υπεράνω! ... τα αφήνεις εκεί για να χλευαστούν! Αλλά οοοοοοοχιιιιιιιι! Δε συμφέρει! Γιατί πολύ απλά... δεν μπορείτε να απαντήσετε κτήvη! Και θα γίνεστε ρόμπες ένας ένας! Μέχρι να έρθει εκείνη η άγια ώρα που θα σας αφαιρεθεί η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και θα τιμωρηθείτε όπως σας αξίζει! για να μην ξαναθέσετε ζωές παιδιών σε κίνδυνο!
 
Κάτσε τώρα να περάσεις τις υπόλοιπες μέρες σου μπλοκάροντας κόσμο μέχρι να καταργήσεις εντελώς το γ@μωπροφιλ σου Ελενίτσα...."
 
Μπήκα στο προφίλ της να τη στολίσω και για κάποιο λόγο δε μου επιτρέπεται να σχολιάσω. Προκαταβολικούς περιορισμούς μας βάζει τo σούργελο;;; Ήδη τη βρίζει όλος ο κόσμος. Μπείτε να δείτε τι γίνεται πριν τα σβήσει....
 
Βρωμοερπετά γιατροί......ούτε ένστικτο αυτοσυντήρησης δεν έχετε;;;;;;;;; Ως πότε θα ξεγελάτε τους γονείς με τον long covid, όπως βαφτίσατε τις παρενέργειες της φόλας που προωθείτε ως σάπιοι ντήλερς;;;;;;;; Oι άνθρωποι πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον, έχετε καταλάβει τι θα πάθατε ή είστε ΤΟΣΟ αλαζόνες που νομίζετε θα τη σκαπουλάρετε;;;; Τραβάτε και βγάλτε τις ανακοινώσεις "εμβολιασμένο προσωπικό" από τις πόρτες, πάρτε τα ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ σας απ΄τα παιδιά και κρυφτείτε στις τρύπες σας.
Δεν έχετε πάρει πρέφα τι σας έρχεται σε λίγο. 
 
Τράβα σβήσε τώρα και όλα τα υπόλοιπα σχόλια των ανθρώπων που είναι έξαλλοι και σε βρίζουν. Τρέχα να προλάβεις. Ξεφτιλισμένο σούργελο.
 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου