07 Νοεμβρίου 2022

Συνεχείς διακοπές νερού στην πόλη Καστοριάς λόγο των βιαστικών σκαψιμάτων για το υγροποιημένο αέριο που ονόμασαν φυσικό αέριο

7.11,2022 1:12μμ


Στην περιοχή ΛΥΒ  επί της οδών  Γράμμου και Αθ. Δίακου γίνονται  συνεχείς διακοπές νερού λόγο προχειρότητας εργασιών ;  όπου και  γίνονται οι  βιαστικές εργασίες σκαψίματος των οδών  αυτών, για την τοποθέτηση σωληνώσεων για το υγροποιημένο αέριο το οποίο θα διέρχεται, όταν και αν, μετά τις εκλογές.

Να σημειωθεί ο,τι οι σωληνώσεις  του υγροποιημένου αερίου διασταυρώνονται με αυτές του νερού, και των τηλεφωνικών συνδέσεων, και σε κάποια σημεία με αυτές των υπονόμων, με ο,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια  και την υγεία των ανθρώπων. Είναι προφανές ο,τι κανείς αρμόδιος δεν τόλμησε  να κάνει έλεγχο, και σχετικές παρατηρήσεις δεδομένου ο,τι η  ανάδοχος εταιρία είναι η AVAX με πολλές θυγατρικές.

Όπως αναφέρει το kastorasnews.blogspot.com οι εργασίες αυτές γίνονται προεκλογικά για αυτονόητους λόγους, και το αέριο θα είναι το υγροποιημένο που θα μεταφέρεται με φορτηγά σε δεξαμενή η οποία κατασκευάζεται από τον ίδιο ανάδοχο την εταιρία Avax  καμιά σχέση με το φυσικό αέριο.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου