14 Δεκεμβρίου 2022

Η Τροχαία Καστοριάς άνοιξε τον δρόμο που έκλεισε αυθαίρετα η AVAX Η εταιρία ενεργεί αυθαίρετα στην Καστοριά

 14-12-2022 10:12πμ 

 Πρώτη ενημέρωση: 14-12-2022 10:12πμ  News room:fyllokaiftero@gmail.com


Μετά από παρέμβαση γνωστού επαγγελματία στον χώρο της διαφήμισης, η Τροχαία Καστοριάς έλαβε τα μέτρα της, για το άνοιγμα του κεντρικού δρόμου την οδό Αθανασίου Διάκου την οποία έκλεισε η εταιρία που κατασκευάζει την διασωλήνωση για το υγροποιημένο αέριο,  χωρίς να ρωτήσει κανένα, αξίζει να δοθεί έπαινος στην γυναίκα  αστυνομικό της Τροχαίας Καστοριάς  και στον άντρα αστυνομικό που την συνόδευε.

Η εταιρία AVAX όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  σε τοπικό  Ρ\Σ  ενεργεί αυθαίρετα στην Καστοριά, κλείνει δρόμους και με ευθύνη της γίνονται διακοπές υδροδότησης,  χωρίς να λαμβάνει άδειες από τον δήμο Καστοριάς. Η άδεια να κλείσει δρόμος για λίγη ώρα,  και όχι για ημέρες, μπορεί να δοθεί μόνο μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Πληροφορίες αναφέρουν ο,τι η εντολή του περίπου "κάντε ο,τι θέλετε" δόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Κανένα προσωπικό  ενδιαφέρον δεν υπήρξε από τον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη "Ωρα για Δουλειά" ως όφειλε, όπως προκύπτει από την ιδιότητα του θεσμού του δημάρχου.

Είναι αυτονοήτο ο,τι το κλείσιμο ενός δρόμου αποτελεί και επιφέρει οικονομικό πλήγμα για τα εμπορικά καταστήματα της πόλεως, για τις εταιρίες μεταφορών και προμηθειών, για τους εργαζόμενους, για την μεταφορά ενδεχομένως ασθενούς  κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου