11 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοσέλιδο της εβδομάδος

 

 11.12.2022  

Συντάκτης: Μανώλης Μάνος

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το  "Μακελειό" έχει αξία να σταθούμε στον τίτλο της στήλης: "Ποιος σκότωσε τον "θείο"  η εφημερίδα αναφέρεται στον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα τον οποίο αποκαλούσαν  με αγάπη "Θείο",

 Ο  Γιώργος Τράγκας αν και ήταν φίλος της οικογενείας Μητσοτάκη δεν δίσταζε να κάνει σκληρή δημοσιογραφική κριτική στον σημερινό πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη όχι μόνο για την άθλια οικονομική κατάσταση την οποία ζουν στο πετσί τους σχεδόν οι πάντες, αλλά και στο θέμα κυρίως της "πανδημίας" των εμβολίων και των θανάτων στις ΜΕΘ, ο Γιώργος Τράγκας σε καθημερινή ραδιοφωνική του  ενημερωτική εκπομπή του  χαρακτήριζε τον Κ.Μητσοτάκη "μισότρελο, είναι μάλλον εύκολο να καταλάβουμε ποιος σκότωσε τον διακεκριμένο δημοσιογράφο τον "θείο" Γιώργο Τράγκα.

Να θυμηθούμε ο,τι ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύτηκε  με  ελαφριά γρίπη ...τον εργαστηριακό   κορωνοϊό!! και βγήκε νεκρός από την ΜΕΘ όπως και ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ,  αλλά και χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την επικράτεια της χώρας. 

Είχε ιδρύσει δε  λίγο πριν τον θάνατο του νέο κόμμα με στόχο να κατέβει στις επόμενες εκλογές ο Γιώργος Τράγκας. Το όνομα του κόμματος ήταν «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

copyright: eurokinissi, Intime
copyright: eurokinissi, Intime

Γιώργος Τράγκας 2020: Ιδρύω κόμμα, θα είμαι παρών στις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου