08 Μαρτίου 2022

Σε εσωτερικό χώρο υπουργός βουλευτής και Περιφερειάρχης της κυβέρνησης δεν φοράνε μάσκες και "κυνηγούν" τους πολίτες στα σούπερ μάρκετ παντού

 

 Σε εσωτερικό χώρο υπουργός βουλευτής Καστοριάς και Περιφερειάρχης Δ/Μ , δεν φοράνε μάσκες και "κυνηγούν" τους πολίτες στα σούπερ μάρκετ και παντού.

 Γιώργος Αλμυράς   πρώην παρουσιαστής εκπομπής  - δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ και υπουργός Περιβάλλοντος  ήρθε  στην Καστοριά και σε εσωτερικούς χώρους χθες δεν φοράει μάσκα καθώς και οι συνοδεύοντες αυτόν, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το alfafm.gr καθώς όπως βλέπουμε και ο βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά Ζ.Τζηκαλάγιας,  ο οποίος να θυμίσουμε είναι πνευμονολόγος γιατρός, επί σειρά ετών του ΙΚΑ Καστοριάς μαζί με δυο καινά επταετίας.

Ο Γιώργος Κασαπίδης Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  επίσης βλέπουμε δεν φοράει μάσκα μέσα στην Αντιπεριφέρεια γιατρός της γης και αυτός, ενώ παρατηρούμε η νέα Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη την οποία τοποθέτησε - ενάλλαξε "εν μία νυχτί "μάσκα παραδόξως την  φορεί!! γιατρός επίσης από το νοσοκομείο Καστοριάς "εξερχόμενη", στέλεχος της ΝΔ.

Είναι αδιανόητο αυτό που βλέπουμε και συμβαίνει συχνά πυκνά τα τελευταία τρία χρόνια. 

Μας το επισημαίνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες τόσο με e.mail όσο και σε επαφές τους μαζί μας. Οι οποίοι στιμώχνονται στα σούπερ μάρκες εκφοβιζόμενοι συχνότατα τρομοκρατημένοι , τα οποία λειτουργούν με ένα ταμείο στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους,  χωρίς να τους ελέγχει κανένας,...   ενώ εκφοβίζουν με πρόστιμα  δια των ηχείων τους, για μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και κράτηση απόστασης δυο μέτρων ανά πελάτη στο ένα λειτουργούν ταμείο, από τα υπάρχοντα 4 και 5 σε κάποια καταστήματα.

Ενώ άλλα σούπες μεγάλα πολυκαταστήματα κοιτούν με χρήση παρανόμως, ιδωτικής αστυνομίας, τους πολίτες - πελάτες στα αυτιά, αν φορούν δυο μάσκες.

Τι να πρώτο σημειωθεί από αυτά που ζουν οι πολίτες και δεν εφαρμόζουν κρατικοί παράγοντες  και γιατροί, ως προς τα μέτρα που επιβάλλουν και δεν τα εφαρμόζουν. Μήπως κάτι ξέρουν ως προς την αξιοπιστία ύπαρξης της πανδημίας ; !!!!

Σε άλλες  ανάλογες περιπτώσεις να θυμίσουμε, που "πρωταγωνιστές" ήταν απλοί πολίτες,...  και μόνο από φωτογραφίες νέων σε πάρτι που αναρτήθηκαν στο facebook  αναζητήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ "συνελήφθησαν" και μπήκαν εξοντωτικά πρόστιμα, σε νέους  άνεργους οι φτωχούς πολίτες.

 Οι φωτογραφίες που βλέπουμε παρακάτω έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Αντιπερειφέρειας Καστοριάς, προφανώς με λήψη κάμερας της Π.Ε Καστοριάς..

 


σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος

σύσκεψη με Υφ.Περιβάλλοντος

Φωτογραφίες από την Π.Ε Καστοριάς.
Πηγή φωτογραφιών 
 
 

Αρθρα για την Καστοριά

Ενας τεράστιος Δημοτικος χώρος στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς "χαβούζα" και παγίδα για πεζούς και αυτοκίνητα

Καστοριά:Στα ύψη η τιμή της βενζίνης, και του πετρελαίου - Πρωτοφανής η αύξηση ούτε στα χρόνια των μνημονίων

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου