01 Ιουλίου 2022

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»


Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Αναφέρθηκε στα αποτελέσματα νέας μελέτης

“Ψευδείς” χαρακτήρισε μιλώντας σε ρ/σ ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινος, τις δηλώσεις του υπουργού υγείας ότι οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι γιατί η εμβολιαστική κάλυψη είναι στο 90% στον ευάλωτο και στο 75% στον ενήλικο πληθυσμό.

“Ενώ έχουμε παντελή έλλειψη στοιχείων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, άνοιξε η πλατφόρμα για την 4η δόση. Δεν είναι προσωπική άποψη οτι δεν μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη, ακόμα κι αν με απόλυτη βεβαιότητα έχει όφελος”, πρόσθεσε ο κ. Φαρσαλινός.

“Νέα μελέτη δείχνει οτι ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας. Κυρίως με το εμβόλιο της Moderna. Μεγαλύτερο ποσοστό από το να κάνεις μυοκαρδίτιδα εξαιτίας του ιού”, υπογράμμισε ο ίδιος.

Με πληροφορία από το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου