12 Ιουλίου 2022

Καστοριά : Ο μητροπολίτης Καστοριάς θέλει ουσιαστικά τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας " δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως

 

Ο Πρωτοσύγκελλος της μητρόπολης Ναυπάκτου, Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Γεωργάτος που  εξελέγη πρόσφατα μητροπολίτης Καστορίας.

 12-7- 2022 10:23πμ

 Ο μητροπολίτης Καστοριάς  έκανε πρόταση με επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και θέλει ουσιαστικά, τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας" ; δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως, 2.600 νέοι έφυγαν από της Καστοριά

Πρόκειται για το μοναδικό χώρο αναψυχής της πόλεως τον μοναδικό πνεύμονα το Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας, Το παλιό γήπεδο της Καστοριάς.

 Η πρόταση θυμίζει "πάρε και του φτωχού το αρνί". Διότι εκεί κυρίως στο πάρκο αυτό πηγαίνουν φτωχοί άνθρωποι να ξεκουραστούν οι μη έχοντες οικονομική δυνατότητα να πάνε σε καφετέριες της παραλίας  για αναψυχή, καθώς και μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν.

Η πόλης της Καστοριάς έχει περί τους 60 ναούς, οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν με χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση μόλις πέρσι, με τα χρήματα των πολιτών, και να σημειωθεί ο,τι σε κάποιες από αυτές εργάστηκε Αλβανικό συνεργείο με Αλβανούς εργάτες. Ενώ οι πολίτες του νομού Καστοριάς  μεταναστεύουν σε ηλικίες και 60 χρόνων για ένα ημερομίσθιο 20ευρώ και... λιγότερο αναλογικά με τις ώρες εργασίας τους.

Η πρόταση του  νέου μητροπολίτη Καστοριάς ορθά αντιμετωπίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και τον πρόεδρο της ως απλή πρόταση ενός πολίτη της πόλεως.

Ο νέος μητροπολίτης Καστοριάς- δεν έκανε χρόνο ακόμη ζητάει συνεχώς πράγματα, όπως πριν λίγο καιρό δήλωσε σε τοπικό Ρ.Σ ο,τι δεν αρκούν 96000 ευρώ για να ζήσουν 10- 12 τρόφιμοι στο γηροκομείο Καστοριάς, και θα χρειαστούν 110.000 ευρώ...  Αδιανόητο δάσκαλε!!

Προηγούμενο άρθρο: Η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ξεπερνά 4.340.000.000.000 Στο λαό όχι μόνο τίποτα!..αλλα του τα πέρνουν με 'ιερή" ζητιανοαρπαχτική μέθοδο


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου