02 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση στη Βραζιλία και το "παραμύθιασμα" του Λούλα από τον Τσίπρα

 

«Δεν αγωνιζόμαστε πια μόνο για να υπερασπιστούμε την κοινωνία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία», είπε  στον Λούλα ντα Σίλβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Ίχνος μεταμέλειας ... το έχει ξανά κάνει με τον Μανώλη Γλέζο, τον Μίκυ Θεοδωράκη !!

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στην Μπραζίλια με τον νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, τον οποίο και συνεχάρη για την εκλογή του.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «συνομίλησαν για την κυβερνητική εμπειρία των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Βραζιλία» και «συμφώνησαν ότι ο αγώνας που πρέπει να δώσουν σήμερα αυτές οι δυνάμεις για τη δημοκρατία και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς, είναι εξίσου σημαντικός με τον αγώνα των προηγούμενων δεκαετιών για προάσπιση της κοινωνίας από τις πολιτικές λιτότητας και τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση».

«Συνομίλησαν για την συνεργασία όλων των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στην συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς που διαμορφώνεται. .

Ο Α.Τσίπρας εμφάνισε τον  εαυτό του ως αριστερό νέο πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, αυτός που εκδίωξε 53 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αριστερό πραγματικό προφίλ.

Ίχνος μεταμέλειας μια φορά απατεώνας πάντα απατεώνας, όπως λέμε μια φορά δημοσιογράφος πάντα δημοσιογράφος.

Να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι ο,τι με κυβέρνηση Α.Τσίπρα μπήκαν τα 3 από τα 5 μνημόνια και κόπηκαν συντάξεις των φτωχών συνταξιούχων όπως το ΕΚΑΣ

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-1
Φωτ. Δελτίο Τύπου
Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-2
Φωτ. Δελτίο Τύπου
 
¨Εχει μια ειδίκευση στο ¨"παραμύθιασμα" -  στο ξεγέλασμα των γερόντων πολιτικών ο  Α.Τσίπρας, και στην πολιτική εξαπάτηση τους. 

Τσίπρας: Συνάντηση με Λούλα στη Βραζιλία-3
Φωτ. Δελτίο Τύπου
Αλέξης Τσίπρας και Μανώλης Γλέζος Αλέξης Τσίπρας και Μανώλης Γλέζος άνω φωτο, και με τον Μίκη Θεοδωράκη κάτω φωτογραφία.

Τσίπρας για Θεοδωράκη: «Ο Μίκης έδωσε φως στις ψυχές μας»

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου