29 Μαρτίου 2023

Δεν του "ΕΚΑΤΣΕ" το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή από τον Κ. Μητσοτάκη και θα βάλει υποψηφιότητα δημάρχου Καστοριάς...όπου ΚΑΤΣΕΙ;


30-3-2023 10:23πμ

Πριν λίγους μήνες γράψαμε στο fyllokaiftero1.blogspot.com 

Οταν εμείς φοράμε μάσκες στριμωγμένοι στα σούπερ μάρκετ και αυτός εκκολαπτόμενος υποψήφιος της ΝΔ, στην Καστοριά δεν φοράει καθόλου μαζί με άλλους βουλευτές σε εκδήλωση συλλόγου στην Καστοριά, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να τους "ευχαριστήσουμε" διότι έτσι αποκαλύπτεται το παραμύθι της "πανδημίας". 

Αφού ο Κ. Μητσοτάκης δεν τον έχρισε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ  για τον νομό Καστοριάς  που έμεινε μισός από την εσωτερική μετανάστευση, σκέφτηκε να βάλει υποψηφιότητα δημάρχου Καστοριάς με την σιγουριά της σύνταξης  του απόστρατου συνταξιούχου στρατιωτικού, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν.!!. 

Αναφερόμαστε στον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, άνω  δεξιά -  και κάτω φωτογραφία από την περσινή εκδήλωση κοπής πίτας της ¨Ενωσης Γυναικών Μεσοποταμίας τέτοιον καιρό περίπου που ο εγκλεισμός των πολιτών  και η χρήση της  μάσκας ήταν υποχρεωτική και σε εσωτερικούς χώρους πριν το Πάσχα του 2022.

Ανώτερος αξιωματικός εν ενεργεία σε στρατιωτική σχολή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους ερωτηθείς σχετικά από το fyllokaiftero1.blogspot.com  μας είπε " Δεν είναι δυνατόν να θεωρείτε ηθικό συνάδελφος να μπαίνει στην πολιτική μετά την συνταξιοδότηση του, οι εχθροί της χώρας αυτό το λαμβάνουν υπόψιν τους με αρνητικά σχέδια ,για την Ελλάδα, ο νοών  νοείτω" κατέληξε.


  Πηγή φωτό:
oladeka

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


 ΧΟΡΗΓΟΙ
Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου