24 Απριλίου 2023

Τρίτη φορά που κολλάει ο Σαββόπουλος και μαθαίνουμε ότι νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Γιατί ρε παιδιά; Η μπιστήμη ακούει;

Τρίτη φορά που κολλάει ο Σαββόπουλος και μαθαίνουμε ότι νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Γιατί ρε παιδιά; Η μπιστήμη ακούει; Έχουμε απορίες εδώ και δυο χρόνια και ακόμα δε λύθηκαν...
 
Επειδή οι καλλιτέχνες του κ@λου όπως και οι επιστήμονες του κ@λου είναι φακελωμένοι, ο Σαββόπουλος -να ξέρετε- υποστήριζε αυτά τον Ιούλιο του '21:
 
"Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα βόλευε και τους δύσπιστους. Θα τους α-να-κού-φι-ζε(!) επειδή θα τους απάλλασε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι θα μπορούσαν να είναι αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με τη θέλησή τους."
Να σου πω την αλήθεια Διονύση το μόνο που με "ανακουφίζει" 2 χρόνια μετά είναι ότι η μητέρα μου άντεξε την αναστολή.
 
Στην ίδια ανάρτηση πούλησες πνεύμα στους ανόητους αναφερόμενος στον Αριστοφάνη, ο δε Αριστοφάνης όμως αν ζούσε σήμερα θα έγραφε κωμωδία για την κατάντια τη δική σου και άλλων "καλλιτεχνών".
 
Σου ευχόμαστε να βγεις από το νοσοκομείο για να μπορέσεις να θερίσεις αυτά που έσπειρες με τη στάση σου στην υγειονομική χούντα. Κοινώς να φας κι εσύ από τον κόσμο το φτύσιμο που σου αξίζει για όσους πήρες στο λαιμό σου.
 
Παρεπιπτόντως η μαμά μου - που τόσο ήθελες να χάσει τη δουλειά της- ακόμα δεν κόλλησε. Τρία χρόνια έχουν περάσει, έχει κολλήσει όλο το τριπλομπολιασμένο σόι κι αυτή τίποτα. 
 
Περίεργα πράγματα. ;;

 

 * H Penny Papaioannou είναι διακεκριμένη νομικός

 

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! 

Διαβάστε και το:

kastorasnews.blogspot.com



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου