13 Μαΐου 2023

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Αθώος ο δημότης που μηνύθηκε από αντιδήμαρχο του Κορεντσίδη – «Τώρα πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη…αλλιώς πραγματικά θα σε πάρει ο διάολος, εκλογές έρχονται…»


Αποστροφή και αναστάτωση στην κοινωνία της Μεσοποταμίας


«Καλημέρα από Μεσοποταμία Αντιδήμαρχε καθαριότητας, τα ψέματα σου και οι συκοφαντίες δεν πέρασαν. Ο Νατσούλης τελικά βγήκε αθώος. Τώρα πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και να δουλέψεις περισσότερο στο θέμα της καθαριότητας και στην Μεσοποταμία, αλλιώς πραγματικά θα σε πάρει ο διάολος, εκλογές έρχονται…»

Το παραπάνω σχόλιο ανάρτησε στο facebook κάτοικος της Μεσοποταμίας ο οποίος σύρθηκε στα δικαστήρια από αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής Κορεντσίδη, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έκανε παράπονα για τη λειτουργία των αρμοδίων του δήμου σε σχέση με τη μεταφορά καυσόξυλων με δημοτικά οχήματα σε ιδιωτικούς χώρους, αλλά και άλλα θέματα όπως αυτά που σχετίζονται με ζητήματα καθαριότητας και υποχρεώσεων του δήμου Καστοριάς.

Τα καυσόξυλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που προέκυπταν από την κοπή και το κλάδεμα δέντρων ή από οπουδήποτε αλλού (ακόμη κι από ιδιοκτησία του κ.Λιάμη), τα μετέφεραν έξω από σπίτια «ημετέρων» σύμφωνα με τον κάτοικο της Μεσοποταμίας, με οχήματα του δήμου. Μάλιστα ο κ. Νατσούλης που έχει ζήσει χρόνια στην Γερμανία και όπως μας αναφέρει, εξαιτίας αυτού, έχει αλλάξει η νοοτροπία του για το πως πρέπει να λειτουργεί ο πολίτης, όταν είδε να ξεφορτώνονται ξύλα από δημοτικά οχήματα στο σπίτι του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Λιάμη, διερεύνησε το θέμα και προέβη σε καταγγελίες ακόμη και στο δασαρχείο. Η συνέχεια μεταφέρεται σε μία λογομαχία των δύο ανδρών για το θέμα, η οποία κατέληξε στα δικαστήρια όπου ο αντιδήμαρχος του Κορεντσίδη έκανε μήνυση στον δημότη για δυσφήμιση και συκοφαντία.

Η αφετηρία όλων αυτών βρίσκεται στην Άνοιξη του 2022, ενώ το δικαστήριο έγινε την περασμένη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, μέρα κατά την οποία ο ενεργός πολίτης αθωώθηκε και μετά από αυτό έγραψε το παραπάνω κείμενο.

Δείτε τις εικόνες που απεικονίζουν σύμφωνα με τον κ.Νατσούλη στον οποία ανήκουν αυτές οι φωτογραφίες, το τότε (17 και 18 Μαρτίου 2022) σπίτι του αντιδημάρχου Λιάμη με τα καυσόξυλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατοίκου της Μεσοποταμίας:




 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Δωρεάν πολιτική διαφήμιση




 ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου