03 Ιουλίου 2023

Αρνήθηκαν διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα σε 16χρονη επειδή δεν είχε κάνει εμβόλιο -ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Κάτι ανάλογο γίνεται σε πολλά νοσοκομεία της Ελλάδος, από την  Καστοριά μέχρι την Κρήτη και τον ¨Εβρο μέχρι την Κω και την  Κύπρο.

Εχει γραφεί κατά κόρον ο,τι όποιος δεν είναι εμβολιασμένος αντιμετωπίζεται ως άτομο 2ης κατηγορίας...όποιος δηλαδή αρνείται να πεθάνει  σε μια 8ετία το πολύ, η να μείνει ανάπηρος από το πειραματικό εμβόλιο.

Αντονιέτα Κουτίλο/Facebook
Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία βγήκε στο φως! Γελούσε το άμοιρο κοριτσάκι ακούγοντας τον λόγο του αποκλεισμού της…

Τα νοσοκομεία της Αυστραλίας αρνιόντουσαν την διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα σε ένα 16χρονο κορίτσι, εκτός εάν κάνει τέσσερις εμβολιασμούς για τον COVID-19.

Το τρελό με την όλη ιστορία είναι ότι λένε ότι το ανεμβολίαστο κορίτσι αποτελεί κίνδυνο για τους εμβολιασμένους ασθενείς.

Όπως αναφέρει η μητέρα του:

«Μας λένε ότι θα πρέπει να κάνει το (εμβόλιο) επειδή, όλοι (οι άλλοι) στο υπόλοιπο νοσοκομείο είναι εμβολιασμένοι, οπότε κάνει εισαγωγή ως ανεμβολίαστη.

Μας είπαν θα είναι απειλή για τους ασθενείς, -όχι μόνο στους ασθενείς αλλά, σε όλους όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι!

Αλλά πώς αποτελεί απειλή των εμβολιασμένων; Επειδή είναι ανεμβολίαστη! Είπαν ότι θα είναι μεγάλος κίνδυνος και, μπορεί να είναι φορέας και να μεταδώσει τον COVID».

Δείτε το βίντεο!

Άγνωστο πότε ακριβώς συνέβη:

photo freepik
Επόμενο άρθρο: Συνεχίζουν ανεξέλεκτες οι εταιρείες   ηλεκτρισμού να ενοχλούν τους πολίτες



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου